Černá série pokračuje

Nedělní pouťové odpoledne před vynikající návštěvou 550 diváků slibovalo zajímavý zápas. Soupeřem sušického áčka byli tentokrát fotbalisté Aritmy Praha. Vyrovnané utkání ve své první půli nepřineslo žádnou gólovou situaci.

V druhé půli domácí několikrát zahrozili, gólem zaváněla hlavička Vrhela do břevna, slibně vypadaly i další akce. Ale protože se žádná z nich neujala, zaúřadoval soupeř, a v 65. minutě dotlačil míč do sítě Obusanya.

Sušičtí odpověděli dalšími nevyužitými šancemi. Kýžené vyrovnání přišlo v 81. minutě, kdy se prosadil Vrhel. Sušičtí se ještě pokusili zvrátit výsledek, ale tuto snahu zastavil soupeř v 85. minutě, kdy se po přímém kopu nepodařilo Melkovi vytlačit míč mimo branku a Gill už nestačil zareagovat.

 

TJ SUŠICE – ARITMA PRAHA   1:2 (0:0)

 

Branky: 81. Vrhel – 65. Obusanya, 85. vlastní Melka.

Rozhodčí: Šlapák, Henych, Cupl. ŽK : 3:3

Diváků: 550.

 

Další pokus o bodový zisk uskuteční sušičtí fotbalisté v sobotu 13. září v Praze , kde se od 17.00 utkají s fotbalisty TJ Zličín.

 

Třetím kolem okresního přeboru se na čele tabulky vytvořila zajímavá situace. Sušická rezerva nezvládla svůj nedělní zápas s Běšinami a prohrála celkem jasně 3:0. Tím se zbavila možnosti obsadit průběžné první místo v tabulce s tříbodovým náskokem. Místo toho se na čele usídlily hned čtyři týmy se 12. body a jen skóre rozhoduje o jejich seřazení.

 

Běšiny – TJ Sušice “B” 3:0 (2:0)

 

 

 

Jednobrankové vítězství posadilo ve třetím kole na pomyslný trůn fotbalisty sušického „céčka“ a Celtics tak s jednobrankovým náskokem vedou tabulku, když se jim v sobotu doma podařilo nejtěsnějším rozdílem přehrát Kvasetice.

 

SUŠICE C – KVASETICE   1:0 (0:0)

Branky: 74. Žežulka Václav .

Rozhodčí Petr Bala, ŽK 3:2, diváků 40.

 

 

(doc)