Královna marmelád soutěží z Irska

 

Splnila si svůj sen, podmanila si labužníky všech věkových kategorií, včetně anglického královského dvora, neustoupila ze svých kritérií, nelekla se neúspěchu, šla čelem proti překážkám a je … úspěšná. Světová královna  originálních přírodních  marmelád Blanka MILFAITOVÁ, pro jejíž laskominy si zákazníci do Slunečné cukrárny na Srní jezdí ze všech koutů země.  Má za sebou  řadu  kuinářských  (ale i sportovních!) úspěchů, absolvuje  European Marmalade Expedition, stíhá  dceru Elišku a soutěží. Soutěží i z dálky, teď právě  sbírá hlasy v anketě Český Goodwill z Irska.

 

 

blanka svetova

 

V anketě je nominovaná mezi šedesátkou podnikatelů jako jediný zástupce Šumavy, v kategoriích TRADICE, INOVACE.  Rozhovor s Blankou Milfaitovou jsme čtenářům přinesli letos v březnu (celý  článek zde)

Do ankety Český Goodwill Blanku přihlásil klient a fanoušek, protože by rád, aby její příběh pomáhal i jiným, aby ukazoval cestu a… zbytek Meruňka, jak Blance říkají doma, napsala do svého medailonku u hlasování.

Medailonek Blanky Milfaitové hlasování ZDE


 

blanka expedice

 

Minimanufaktura Blanky Milfaitové je od srpna 2013, jako jediný český prvovýrobce potravin, držitelem dvou zlatých hvězd z prestižní mezinárodní soutěže Great Taste Awards. Rovněž se pyšní titulem Nejlepší marmeláda na světě, který na soutěži World´s Marmalade Awards získala společně se zlatou a dvojitou zlatou medailí v roce 2013. V roce 2014 znásobila světový úspěch dalšími deseti medailemi, z nichž je pět zlatých! V Senátu Parlamentu České republiky převzala pro své super marmelády odbornou certifikaci Česká chuťovka a Dětská chuťovka.

 

Z rozhovoru pro Český Goodwill:

 

Proč jste se rozhodli Vaši nominaci do projektu ČESKÝ GOODWILL přijmout?

 

„Chci, aby i jiné holky viděly, že to jde. Stačí si sáhnout na dno, sebrat všechny síly a jak říká Ch.Bukowski, neposrat se – pak jsme všechny schopné vyhrát prestižní ceny, dostat svět na kolena a žít život, o kterém se nám snilo. Šťastný.”

 

 

blanka maurerS pořadatelem Prague Food Festivalu Pavlem Maurerem a první dámou.

 

——————————————————————————————————————————————

Český Goodwill oceňuje podnikatele a společnosti, kterých si lidé váží za jejich odpovědný přístup k podnikání.

Podnikání vyžaduje velikou odvahu na startu a pak obrovskou vytrvalost až do konce. Vytrvat v přesvědčení, že člověk dělá správnou a užitečnou věc, vytrvat při překonávání překážek, které jsou na něho kladeny neustále ze všech stran, vytrvat ve zvládání starostí se sháněním zakázek, zodpovědností za své zaměstnance…

Přitom riziko, že se něco pokazí, je vysoké a hrozí každý den, že podnikatel přijde o všechno. Věřit a vydržet tak vyžaduje značnou dávku silné vůle, píle a morální integrity. A když se přitom firma ještě navíc chová odpovědně vůči společnosti a věnuje nezištnou pomoc těm slabším, zaslouží si obdiv nás všech.

 

——————————————————

– as, cesky-goodwill.cz, nase-dobroty.cz –