Áčko uzavírá tabulku

Ani další domácí zápas neskončil bodovým ziskem. V sedmém kole přivítali sušičtí na domácím hřišti nováčka divize, fotbalisty Mariánských Lázní. Před slušnou návštěvou se hned po pěti minutách prosadil soupeř a domácí tak museli dohánět. A nevedli si rozhodně špatně, bohužel se ukázala stará bolest – proměňování šancí, pokud by se podařilo všechny šance proměnit, mohlo být skóre výrazně ve prospěch domácích. Na kdyby se však nehraje ani ve fotbale. Vyrovnání nakonec přišlo, ve 27. minutě se trefil Linhart. Festival promarněných šancí pokračoval – neprosadili se Kočí ani Vrhel.

Ve druhé půli nečekaně udeřil z rychlého protiútoku opět soupeř. Pak následovalo oboustranné oslabení o jednoho hráče, když se vykartoval domácí Matějka a hostující Jakubík.

Domácí tým se stále pokoušel o vyrovnání, to se však nepodařilo a tak všechny body putují do lázeňského města.

 

TJ SUŠICE – M. LÁZNĚ 1:2 (1:1)

 

Branky: 27. Linhart – 5. Labai, 62. Kabelák.

ČK: 1:1, za domácí Matějka.

Diváci: 250

 

Další pokus o odlepení se ze dna tabulky uskuteční sušické áčko v sobotu 27. září od 16.30 v Rokycanech.

 

Sušická rezerva měla na programu derby v Hrádku. Vyrovnané utkání skončilo po zásluze smírným bezbrankovým výsledkem, v následném penaltovém rozstřelu se jako lepší exekutoři ukázali hrádečtí a tak rozdílový bod zůstává v Hrádku. I přes to zůstává tým Sušice B na čele tabulky.

 

HRÁDEK – SUŠICE B 0:0 na PK 4:5

Rozhodčí Milan Hovorka, ŽK 1:2.

Diváků 80

 

Derby mezi Hrádkem a Sušicí se v tomhle víkendu odehrávalo hned dvakrát. Ve druhém případě na sebe narazili sušičtí Celtics a hrádecká rezerva. Tento zápas na rozdíl od předchozího nebyl na góly skoupý. Po první půli to vypadalo lépe pro Sušici. Ve druhé půlce hrádečtí přitlačili a povedlo se jim zvrátit vítězství na svou stranu.

 

 

SUŠICE C – HRÁDEK B 3:4 (2:1)

 

Branky: 32. a 41. Hanula , 76. Mataše Martin – 37. a 85. Rada Jan , 47. Mareš Karel, 68. Rychtařík Leoš.

Rozhodčí Roman Mácal, ŽK 4:2

Diváků 100.

 

(doc)