Nejkrásnější nádraží může být sušické!

Sušické nádraží je ve finále a bojuje o titul NEJKRÁSNĚJŠÍ NÁDRAŽÍ

 

nadrazi susice (2)

 

Nejkrásnější nádraží… na svých prázdninových cestách potkáváte jistě spoustu smutných neudržovaných stanic, ale také ty pěkné, opravené, udržované, rozkvetlé. A ty si jistě zaslouží, aby byly vidět.

Organizátoři soutěže o Nejkrásnější nádraží ČR 2014 pod záštitou Senátu Parlamentu ČR přijali letos nominace 37 nádraží z celé republiky. Do finále bylo vybráno 10 nejhezčích z nich.

 

O vítězi rozhodne hlasování veřejnosti, které bude ukončeno již 10. října. Pokud se vám sušické nádraží líbí a chcete, aby zvítězilo , pošlete svůj hlas pomocí SMS ve tvaru NADRAZI SUSICE na číslo 736 300 202, nebo hlasujte na internetových stránkách www.nejnadrazi.cz.

Způsob hlasování

Z níže uvedených způsobů si můžete vybrat ten, který Vám nejvíce vyhovuje. Platí jednoduché pravidlo: 1 člověk = 1 hlas.

  1. Hlasovacím formulářem na webu www.nejnadrazi.cz

  2. Pomocí SMS zaslané na číslo 736 300 202 ve tvaru uvedeném u Vámi vybrané stanice. Standardní cena odchozí SMS. Přijetí ani nepřijetí hlasu není potvrzováno nebo oznamováno.

  3. Hlasovací archy zaslané poštou na adresu

    Asociace Entente Florale CZ – Souznění, o.s., V pevnosti 159/5b, 128 00 Praha 2

 

Soutěž o titul Nejkrásnější nádraží ČR je prezentací dobrých příkladů v péči o prostředí železničních stanic a zastávek. Týká se budov, ostatních objektů i jejich okolí. Smyslem soutěže je zlepšit stav našich nádraží.

Letos se koná již 8. ročník této soutěže a slavnostní vyhlášení proběhne v Hlavním sále Valdštejnského paláce Senátu ČR v Praze 11. listopadu 2014. V minulých letech se do finále dostala i nádraží Běšiny, Nemilkov, Horažďovice předměstí, Alžbětín, ale ani jedno nádraží z našeho regionu zatím nevyhrálo. Pokud získá sušické nádraží nejvíce hlasů v tomto veřejném hlasování, má šanci zvítězit právě teď.

 

Dokážeme  nasbírat dostatek hlasů pro titul?

 

-red,dp h-