Sušičtí „Celtics“ deklasovali Soběšice

Hokejovým výsledkem skončil výlet sušického céčka do Soběšic, sušická rezerva si upevnila první místo v tabulce a áčko má za sebou další marný pokus o tolik cenné divizní body. Tak by se dal charakterizovat uplynulý fotbalový víkend.

 

Ale popořádku. Divizní osmé kolo zavedlo sušické fotbalisty do Rokycan při dalším pokusu o zisk alespoň nějakého bodu. Že se rokycanští doma o body dělí neradi bylo už dopředu jasné. Sušičtí předvedli slušný výkon i s několika šancemi, soupeř však potvrdil svou domácí suverenitu a nakonec zvítězil 4:1, čestný úspěch sušických zaznamenal Ondřej Skrbek.

 

ROKYCANY – TJ SUŠICE 4:1 (1:0)         

 

 

V příštím zápase přijedou do Sušice fotbalisté Hvězdy Cheb, se kterými oba předchozí zápasy uplynulého ročníku skončily vyrovnaným výsledkem 1:1. Podaří se zlomit prokletí a připsat si první vítězství?  Přijďte podpořit sušický tým, zápas se hraje v neděli 5. října od 16.00.

 

 

Na opačném konci tabulky se pohybují fotbalisté sušické rezervy. A toto své umístění si v osmém podzimním hraném kole okresního přeboru ještě upevnili, když s přehledem porazili fotbalisty Velkého Boru 3:0. Svůj náskok na čele tabulky tímto vítězstvím navýšili na 4 body před trojicí pronásledovatelů ve složení Klatovy B, Hradešice a Bolešiny.

 

SUŠICE B – VELKÝ BOR 3:0 (1:0)

Branky: 18. Farták Josef, 56. Varga Imrich, 60. Bachroň Miroslav

Rozhodčí Javorský Josef, ŽK 1:1

Diváků 80.     

 

Jako na střeleckou výpravu vyrazilo sušické céčko do Soběšic a domů se vrátilo s rekordním skóre 8:1. Hattrick zaznamenal Martin Kalný, který navíc ještě v 5. minutě odmítl skórovat z penalty, dva góly si připsal Václav Kortus. Toto kolo zaznamenalo ještě jeden rekordní výsledek – rezerva Hrádku dvouciferným výsledkem 12:0 převálcovala rezervu Pačejova hrající v osmi lidech, devět gólů Hrádku zaznamenal René Pátek.

 

SOBĚŠICE – SUŠICE   C 1:8  (1 : 4)

Branky: 30. Štěrba Jiří – 12.,17.,20. Kalný Martin, 25. Kratejl Petr, 50. Mataše Martin, 70., 86. Kortus Václav, 88.Hanula David

Rozhodčí Staněk Luděk, bez karet.

Diváků 45.

 

 

(doc)