Mladší žáci HC Vimperk se již připravují na nadcházející sezónu

MLADŠÍ ŽÁCI HC VIMPERK SE JIŽ PŘIPRAVUJÍ NA NADCHÁZEJÍCÍ SEZÓNU

 

Od neděle 09. srpna do pátku 14. srpna 2015 se připravoval tým mladších žáků HC Vimperk na soustředění na strakonickém ledě na nadcházející sezónu ligy mladších žáků, kterou budou po delší době hrát pod hlavičkou domovského klubu, tedy pod hlavičkou HC Vimperk. V loňské sezóně tuto soutěž hrál tým pod hlavičkou HC Strakonice a v tabulce skončili na krásném osmém místě z 18-ti týmů.

 

Tohoto soustředění se dohromady zúčastnilo 19 hráčů a tři brankaři, na které každý den čekal dopolední a odpolední trénink na ledě a mezi tím různé hry a v důsledku horkého počasí i koupání. Na tréninkách borci pilovali bruslení i ovládání kotouče, kdy na ně čekal vždy kruhový trénink se zaměřením na tyto dovednosti.

 

Na závěr soustředění si tým mladších žáků odehrál i přípravné utkání s týmem HC Strakonice, které sice prohrál v poměru 8:4, ale ukázal realizačnímu týmu, na kterých věcech je třeba ještě zapracovat do začátku mistrovské soutěže – ligy mladších žáků ročníku 2004-2005.

 

Do této soutěže je přihlášeno celkem 19 týmů z jihočeského , západočeského a středočeského kraje a tým Vimperku se postupně utká s týmy jako jsou HC Plzeň 1929, HC Berounští medvědi, HC Meteor Třemošná, HC Příbram, TJ DDM Rokycany, HC Slavoj Český Krumlov, HC Motor České Budějovice a dalšími.

 

První domácí utkání potom tým mladších žáků HC Vimperk sehraje o víkendu 05-06. září 2015. Přijďte mladé vimperské hokejisty povzbudit!

 

Trenér: Martin Willmann

 

{gallery}vimperk/2015/08_srpen/wilman_soustredeni/{/gallery}