Pohodář o prázdninách nelenošil

SUŠICE / Klub místních seniorů Pohodář v Sušici letos nezahálel ani o prázdninách

 

Sice samozřejmě jako většina z nás, měli i jeho členové své plány, včetně prázdninového hlídání vnoučat, zahraničních nebo jiných dovolených, práce na zahrádkách i chalupách.

Přesto se skoro každých čtrnáct dní domluvila alespoň malá skupinka “Pohodářů” a udělali si program sami pro sebe. Malý pěší výlet s lehkou turistikou třeba na Andělíček a do bližšího okolí města (kam taky jít jinam v těch vedrech), opékání buřtů u jedné z členek na zahradě a podobné aktivity dávají jasně najevo, že se všichni rádi baví, jsou rádi spolu a skutečně ještě nepatří do starého železa.

Na září se již připravuje pár zajímavých besed. Ještě před poutí je první schůzka, 2.9., a ta by měla být spojená s povídáním s rehabilitační pracovnicí nejen o zdravém pohybu. Jistě to bude přínosem pro každého.

Enkaustické malování a předvedení co to vlastně je a jak se dělá, je připraveno na 16.9.

Dále budou na podzim uskutečněny různé kurzy – například s touto malbou pro zájemce, kurz drátkování, ale i další aktivity.

Plánovanou exkurzi do Strakonického pivovaru si lze zajistit právě 2. září, kde se rozhodne, zda je patřičný zájem a vyplatí se objednat autobus. Kdo tedy má chuť a chce jet, tak v obvyklou dobu,ve 13.00 hodin v klubovně v Sokolovně. Na místě se vše včas domluví a  plánovaný výlet se může uskutečnit. Myslím, že spokojeni budou hlavně pánové. Většinou jsou kurzy spíš pro dámy, tak tohle by mohlo pány potěšit.

Takže 2. září v pohodě a v Pohodáři!

-mb-

 

{gallery}susice/2015/08_srpen/pohodar/{/gallery}