Policie hledá svědky nehody

Policisté žádají občany o spolupráci

SUŠICE – Začátkem listopadu došlo na ul. Volšovská k dopravní nehodě, kdy byl vozidlem zachycen chodec

 

K  dopravní nehodě došlo v neděli 1. listopadu ve 13.50 hodin, kdy řidič s osobním vozidlem tovární značky Škoda Octavia jeducí ve směru z Volšovské ke vchodu do sportovního areálu (okolo parkoviště u plaveckého bazénu) objížděl chodce, který šel stejným směrem vpravo při stojících vozidlech.

Chodec byl pravým zpětným zrcátkem vozidla zachycen za levou paži a utrpěl zranění. Policisté pátrají po možných svědcích dopravní nehody.

Informace k uvedené dopravní nehodě sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na tel. 974 334 251 nebo 974 334 250 nebo prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz. Děkujeme.

 

————————-

 

Vlakem bez jízdenky, zato se čtyřmi promile

 

Policisté na obvodním oddělení v Horažďovicích přijali v úterý 17. listopadu letošního roku po šestnácté hodině oznámení o opilém muži, který cestoval vlakem bez platné jízdenky. Muž se nacházel ve vlakové soupravě v železniční stanici Horažďovice Předměstí.

Na místo se dostavili policisté a padesátiletý muž z Nepomucka se podrobil dechové zkoušce, kdy alkoholtester naměřil 3,89 promile alkoholu. Opilý muž byl za doprovodu policistů převezen do protialkoholní záchytné stanice v Plzni. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku proti majetku.

 

– red, p cr-