policie

Napadl ženu pálkou, trest ho nemine

Fyzické napadení

SUŠICE – koncem září pálkou napadl ženu a způsobil jí zranění.

Ve zkráceném přípravném řízení převzal osobně sdělení podezření z přečinu ublížení na zdraví 44letý muž z obce na Nepomucku. Dne 27. září letošního roku v odpoledních hodinách muž fyzicky napadl, v suterénu bytového domu v Sušici, o čtyři roky starší ženu.

Muž ji nejméně dvacetkrát udeřil donesenou baseballovou pálkou do různých částí těla. Tímto napadením způsobil ženě zranění, se kterým byla ošetřena u lékaře a omezena v obvyklém způsobu života téměř do poloviny listopadu.

 

 

Policisté žádají občany o spolupráci

HORAŽĎOVICE – v pátek došlo na náměstí k dopravní nehodě, nezjištěný řidič z místa ujel. Hledáme řidiče i svědky.

 

V Horažďovicích na Mírovém náměstí došlo  v pátek 27. listopadu k dopravní nehodě.

Krátce před půl pátou odpoledne nezjištěný řidič s vozidlem tovární značky Opel u hotelu couval z parkoviště a přehlédl za ním stojící osobní automobil tovární značky Škoda Octavia. Řidič nacouval zadní částí vozidla Opel do levého boku stojícího vozidla, nezastavil a pokračoval dál v jízdě a ujel z místa dopravní nehody.

Policisté pátrají po neznámém řidiči i jeho vozidle a po případných svědcích dopravní nehody. Informace k uvedené dopravní nehodě sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na tel. 974 334 251 nebo 974 334 250,  nebo prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz.

 

 

Řidič pod vlivem konopí

SUŠICE – policisté v rámci dohledu nad silničním provozem kontrolovali na různých místech řidiče

V Sušici na ulici Příkopy byl kontrolován v sobotu 28. listopadu letošního roku jednadvacetiletý místní muž. Jel autem po ulici Lerchova a ve 23.30 hodin ho zastavila ke kontrole hlídka. Podrobil se testu na přítomnost omamných látek a bylo zjištěno že je pozitivní na konopí. Přestupek byl předán k šetření správnímu orgánu.

 

-pcr-