hokej logo aktual

Těsná výhra nad Drahonicemi

   V neděli 3.1. 2016 odehráli hokejisté TJ Sušice ve Strakonicích zápas se Sokolem Drahonice.

Skóre otevřel Lejsek, který prokličkoval celé hřiště a umístěnou střelou překonal brankáře Drahonic. Domácí vyrovnali za dvě minuty, ale za další dvě minuty opět vedli Sušičtí, když skrumáž před brankou využil Korál a poslal kotouč nad ležícím brankářem do sítě. Ale opět za dvě minuty domácí znovu vyrovnali. Třetí branku Sušice vstřelil podruhé Korál, který prudkou ranou prostřelil drahonického brankáře.

drahonice

   Druhou třetinu ovlivnil velký počet vyloučeních. Na straně domácích dva a na straně hostů pět.

Oslabení ale oba týmy přečkaly bez inkasované branky. Na rozdíl dvou gólů ve prospěch Sušice navýšil skóre Holý, který dorazil do branky kotouč ležící na brankové čáře. Domácí ale ještě před koncem druhé třetiny snížily a po dvou třetinách byl stav 3:4.

 

 

   Na začátku třetí části zápasu, hráči Drahonic zrychlili hru a po šesti minutách se jim toto zlepšení vyplatilo. V přesilovce vstřelili vyrovnávací gól. Sušičtí ale s tímto stavem spokojeni nebyli. Ve skrumáži před brankou Drahonic se nejlépe zorientoval Ryšavý a vstřelil vítězný gól Sušice. Domácí ještě v poslední minutě odvolali brankáře, ale vyrovnat se jim už nepodařilo.

 

{gallery}susice/2016/01_leden/drahonice/{/gallery}

 

Sokol Drahonice : TJ Sušice 4:5 (2:3,1:1,1:1)

 

 

Branky (Asistence): 6´Lejsek (Korál), 9´Korál (Vachoušek), 18´Korál,
35´Holý (Korál), 51´Ryšavý (Vávrů,Šmrha).
Sestava:Skolek – Skuhra, Šmrha, Lejsek, Myslík, Blažek – Ryšavý, Košvanec, Vávrů, Holý, Fedor, Korál, Broža, Vospěl, Vachoušek.

 

Kompletní galerie ze zápasu zde.

 

Text : Bohumil Korál

Foto: Ladislav Fedor

{jcomments off}

Vaše reakce, připomínky, komentáře, náměty a podněty k daným tématům můžete redakci zasílat na: info@sumava.eu