Pohodový konec i začátek

Poslední  loňské setkání Pohodářů se uskutečnilo 16. prosince a bylo takřka velkolepé.

pohodari leden 1  pohodari leden 2

pohodari leden 4  pohodari leden 5

Každý dostal od Ježíška, jménem Drogerie U Jarky nebo Ráj drogerie, dárkový balíček, za který všichni děkují panu Šímovi, který tak udělal všem velikou radost. Ten den se sedělo u napečeného cukroví, chlebíčků, chuťovek a nebylo to nasucho.

Na stolech byly hrnky kávy, sklenky s vínem i dalším pitím a všichni si povídali, přáli krásné svátky, plánovali akce na další čas svého působení. Vždyť 11. února  bude klub Pohodář fungovat již rok a nedá se říct, že by zájmu ubývalo. Na první schůzce, 6. ledna,  se opět přihlašovali noví členové.

 

pohodari leden 6  pohodari leden 8

pohodari leden 3  pohodari leden 7

Plánovaly se další schůzky, zábava a už 13. ledna se všichni sejdou v hotelu Pekárna na bowlingu. Kdo si bude chtít zahrát, zahraje si (možná dojde i na turnaj) – tak schválně, kolik zájemců bude?

Ale samozřejmě se počítá i podpora týlu – pořádně fandit je také umění.

Únorové schůzky by měly proběhnout formou besed a na březen už se, podle počasí, plánuje nějaký malý pěší výlet. Také proběhne JARNÍ BAZAR v Sokolovně, kam zveme všechny kupující, protože  jistě bude z čeho vybírat a navíc tak podpoříte aktivní seniory v Sušici.

 pohodari leden 9 pohodari leden 10

Marie Bubeníková 

 

 

POHODÁŘI – KDE, KDY, KDO, KAM, JAK, S KÝM A PROČ -> budete se také dozvídat na  pohodových stránkách klubu sušických seniorů

seniorpohodar.vesele.info

 

 

{jcomments off}

Vaše reakce, připomínky, komentáře, náměty a podněty k daným tématům můžete redakci zasílat na: info@sumava.eu