hokej logo aktual

Do druhé poloviny soutěže vstoupili hokejisté výhrou

V sobotu 9.1. odehráli hokejisté další mistrovské utkání. Tentokrát ve Strakonicích porazili Horažďovice 2:3 a upevnili si první místo v tabulce.Utkání bylo celých šedesát minut velice vyrovnané. První branku vstřelil v 6.minutě horažďovický Papež.  Už ale o dvě minuty později sušický Broža ze své oblíbené pozice, z úhlu z pravé strany, vyrovnal. První třetina se dohrála za stavu 1:1.

 

   Do začátku druhé třetiny vstoupili lépe domácí, když je po 21 vteřinách poslal do vedení Sosna.To byla ale ze strany hráčů Horažďovic brankově vše. Stav 2:1 trval ale až do 39. minuty, kdy využil přesilovou hru Blažek. První jeho střela od modré ještě v brance neskončila, ale druhá už síť za brankářem Horažďovic rozvlnila.

  

Třetí třetina byla o tom komu se podaří vstřelit další branku. Sušičtí bojovali, nechtěli ze Strakonic odjet bez bodů. Že se hrál tvrdý hokej, často za hranicí pravidel svědčí pět přesilových her Horažďovic ve třetí třetině. Naštěstí pro sušické žádnou přesilovku nevyužili. Naopak sušičtí jednu ano, když v 46. minutě tečoval Myslíkovu střelu Šašek a kotouč skončil v horažďovické brance. Domácí se ještě v přesilovce na konci zápasu pokusili odvolat brankáře a ve hře 6 na 4 vyrovnat, ale to se již nepodařilo.

 

Na konci zápasu svítil na ukazateli stav 2:3 a do Sušice putovaly oba body.  

 

hokej tym

HC Horažďovice : TJ Sušice 2:3 (1:1,1:1,0:1)

 

Branky (Asistence):8´Broža, 39´Blažek(Vachoušek), 46´Šašek(Myslík).
Sestava:Skolek – Skuhra, Šmrha, Lejsek, Myslík, Blažek, Rendl – Ryšavý, Košvanec, Vávr
ů, Holý, Fedor, Korál, Broža, Šašek, Vospěl, Vachoušek.

 

Bohumil Korál