Od nehody v Sušici řidič ujel

Policisté žádají občany o spolupráci

nehoda1  nehoda2

 

SUŠICE – V pátek 7. ledna před jedenáctou hodinou došlo ke srážce dvou vozidel. Jeden řidič z místa nehody odjel, policisté hledají svědky i řidiče.

 

V Sušici došlo k dopravní nehodě v ulici T. G. Masaryka. V pátek 7. ledna 2016 v 10.55 hodin došlo k dopravní nehodě v blízkosti bufetu, kdy řidič červeného vozidla v provedení combi narazil přední částí do zadní části vozidla tovární značky Peugeot Partner.

Po nehodě řidiči vystoupili z obou vozidel a domlouvali se. Následně řidič vozidla Peugeot odjel na parkoviště před pekařstvím, řidič dosud nezjištěného vozidla z vozovky vzal zřejmě přední registrační značku a odjel směrem do ulice Nádražní. V uvedenou dobu se v místě dopravní nehody pohybovalo několik občanů, kteří viděli dopravní nehodu nebo jednání řidičů.

 

Policisté pátrají po možných svědcích dopravní nehody i po řidiči dosud nezjištěného vozidla. Informace k uvedené dopravní nehodě sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na tel. 974 334 251 nebo 974 334 250 nebo na Policii ČR linku “158”. Podat informace je možné i prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz. 

-p cr-