hokej logo aktual

Sušičtí se usadili v čele tabulky

V neděli 17.1. sehráli hokejisté TJ Sušice další mistrovské utkání, tentokrát s mužstvem HK Katovice.

Do utkání vlétli lépe domácí, kdy po třiceti vteřinách otevřel skóre Ryšavý. Celou první třetinu viděli diváci vyrovnaný hokej, s řadou šancí na obou stranách. Skóre se pohnulo až čtrnáct vteřin před koncem první třetiny, když špatnou hru v obraném pásmu využili hosté z Katovic a vyrovnali na 1:1.

Druhá třetina nabídla stejný scénář jako ta první. Domácí se v 35. minutě ujali vedení 2:1, ale tentokrát třináct vteřin před jejím koncem domácí opět po chybách v obranném pásmu inkasovali.

Do třetí třetiny vlétli sušičtí s odhodláním soupeře přehrát ve všech činnostech. To se také podařilo a po dvou brankách Košvance v 45. a 53. minutě a pojistkové brance Vávrů v 56. minutě skóre navýšili na 5:3. Poté si konec zápasu již pohlídali a konečný zisk dvou bodů po utkání na ledě s domácími fanoušky vítězným pokřikem oslavili.

 

„Velice kladně hodnotím charakter mužstva, které i po dvou brankách, které obdrželi těsně před koncem první a poté i druhé třetiny, nerezignovalo, ale naopak zvýšenou aktivitou dosáhli na tříbrankové vítězství a důležité další dva body do tabulky Okresního přeboru.

Další domácí zápasy sušičtí hokejisté odehrají 7.2. od 16 hod s Drahonicemi, 14.2. od 16 hod s Horažďovicemi a 28.2. od 16 hod se Startem Luby.

Hokejový oddíl zve všechny hokejové fanoušky, aby přišli naše hráče podpořit.

hokej logo aktual

TJ Sušice : Katovice 5:2 (1:1,1:1,3:0)

Branky (Asistence):1´Ryšavý (Vávrů),35´Šmrha (Holý),45´Košvanec(Vávrů,Ryšavý),
53´Košvanec, 56´Vávrů(Košvanec).
Sestava:Skolek – Rendl, Skuhra, Šmrha, Myslík, Lejsek – Vávrů, Ryšavý, Vospěl, Šašek, Košvanec, Holý, Fedor, Korál, Marek.

Bohumil Korál