Změny ve vedení nemocnice

NEMOS Group manažersky posiluje vedení nemocnice Sušice

Na podzim loňského roku Město Sušice vybralo zdravotnickou skupinu Nemos jako nového provozovatele sušické nemocnice, a ta převzala všechny lékařské činnosti a související aktivity k prvnímu listopadu. Nyní, na začátku dalšího roku, vedení NEMOS Group manažersky posiluje vedení nemocnice.

„Být silným a strategickým partnerem je pro nás velký závazek. Díky zkušenostem s vedením vlastní nemocnice v Ostrově a provozováním nemocnice v Sokolově ale víme, jak zdokonalit lékařskou i související péči ve zdejší nemocnici a optimalizovat řadu nezbytných procesů,“ vysvětluje Mgr. David Soukup, předseda představenstva skupiny NEMOS a pokračuje:„Před třemi lety, kdy jsme přebírali provozování nemocnice v Sokolově, jsme se rozhodli pro přímou podporu v řízení chodu nemocnice a tento model se nám osvědčil. Jde o standadní manažerský postup, který díky výborným zkušenostem ze Sokolova využíváme nyní i v Sušici. Být respektovaným poskytovatelem zdravotní péče je běh na dlouhou trať, kdy je třeba věnovat se každému detailu, znát podrobně jednotlivé procesy a být k dispozici našim zaměstnancům pro jejich dotazy.

Vedení Nemocnice Sušice dočasně posiluje Mgr. David Soukup a Karel Mařík.

Přímá podpora předsedy představenstva NEMOS je zacílena zejména na úsek léčebné péče a personální oblasti. Projektový manažer Karel Mařík podpoří nově chystané projekty. Ekonomické a obchodní oblasti řízení nemocnice se věnuje Ing. Vladimír Sloup.

-tz,ng-