hokej logo aktual

Muži poprvé doma neuspěli

 

 V důležitém utkání s druhým týmem tabulky, Sokolem Drahonice, sušičtí hokejisté nezvládli úvod

 

 

Už v 8. minutě prohrávali 0:4. Gólová smršť v první polovině úvodní třetiny byla studenou sprchou pro všechny hráče i diváky. Po změně složení jednotlivých útoků se domácím v 8. minutě Brožou a v 13. minutě Korálem dvěma brankami podařilo skóre zkorigovat, ale tři minuty poté Drahonice opět odskočily na rozdíl tří branek.

 

   Dvě minuty po začátku druhé třetiny hosté další brankou navýšili stav na 2:6. To bylo z jejich strany gólově vše. V 36. minutě sice snížil Petera, ale zkušení hráči Drahonic si svůj náskok hlídali a do konce druhé třetiny i uhlídali.

 

   Třetí třetina se odvíjela od průběžného stavu. Hosté bránili tříbrankový náskok a domácí útočili. Většina střel ale končila u dobře chytajícího brankáře Drahonic, nebo na tyčkách, které zvonily neustále. V 42. minutě se domácím ještě brankou Holého podařilo snížit, ale z velkého tlaku na konci utkání i po odvolání brankáře a hry v šesti, se už zkorigovat nepodařilo.

hokej logo aktual

 

TJ Sušice : Drahonice 4:6 (2:5,1:1,1:0)

 

Branky (Asistence):8´Broža(Myslík), 13´Korál(Šmrha), 36´Petera(Skuhra), 42´Holý(Korál).
Sestava:Skolek – Skuhra, Šmrha, Myslík, Blažek, Rendl – Petera, Košvanec, Vávrů, Holý, Fedor, Korál, Broža, Šašek, Vachoušek, Vospěl.

 

 

Bohumil Korál

 

{jcomments off}