Lákačka IV. cenové…

Jedině PRAMEN zdraví  z Posázaví!

 

I když bychom v restauraci IV. cenové skupiny asi Pribináčka nenašli, logo Pramene má  hodně z nás ještě v živé paměti 🙂  Zaujala vás nabídka  z dnes už historického jídelního lístu a za zaslání dalšího “pokladu” do “Výprav  zpátky”  děkujeme naší čtenáce, paní Mileně P.

 

pramen historicky jl

 

Jestli  najdete i vy podobné raritky, pošlete nám  je, ať se o ně podělíte s dalšími čtenáři. Někteří budou s láskou vzpomínat, mladší se pousmějí a nechápavě  protočí oči, ale (info@sumava.eu)

 

Určite se  najdou i jídelní lístky a zajímavé reklamy z kdysi vyhlášených sušických podniků – v ohlasech jsme zaznamenali, že například  bývalý “jednoťácký automat” na sušickém náměstí měl opravdu hodně příznivců! Jako vystřižen z doby “Ženy za pultem”, s atmosférou  televizního kuchaře Svatopluka Kuřátka, nabídkou opravdu vynikajících vlastních výrobků, uspokojoval chuťové buňky snad všech generací. Jste také pamětníky pultového prodeje, horké dršťkovky, nebo i výborné knedlíčkové polévky? Chybí vám někdy podobný druh  rychlého  občerstvení?

 

-red-

{jcomments off}

Vaše reakce, připomínky, komentáře, náměty a podněty k daným tématům můžete redakci zasílat na: info@sumava.eu