Takhle se chodí do školy???

Tak takhle se dnes chodí do školy???

 

p1060770

 

Ale ne,  i když po škole ano, a to po škole.  Modrá škola se proměnila v rejdiště  zvířat, duchů, strašidel, bytostí pohádkových, laskavých i těch s horší pověstí. I když jen na chvilku, na výlet do pohádkového, vysněného, světa v němž  každý doopravdy může být tím, čím chce, se ale všichni těšili. Ti všichni – to bylo všech pět oddělení školní družiny Pampeliška  ZŠ Lerchova ul., včetně svých vychovatelek, které do pestrobarevného reje s chutí  zapadly.

 

p1060747

 

A že tu tedy v pátek 19. února, byla pěkná mela!  Čarodějnice se míhaly, duchové a neduchové poletovali…. no prostě velká jízda! Doprovázená vším, co děti baví – muzikou, soutěžemi, tancem a legrací karnevalového druhu. Pochopitelně takový výdej energie si zasloužil podporu – velmi chutnou podporu, v podobě voňavé koblihy.

 

p1060733

 

Maškarní odpoledne uteklo dětem až moc rychle. Ale nevadí – na příští rok už spřádají plány a masky se rozhodně moc hluboko do skříní neuklízely…

 

V Pampelišce jsou děti  náramně spokojené a těší se na každou akci, které pro ně jejich  vychovatelky pořádají. A mají proč! Všem patří  velké poděkování za to, jak se  dětem věnují, podporují je a zdokonalují jejich dovednosti, zájmy a chuť dělat něco v kolektivu kamarádů.  A že to všem svědčí a sluší, o tom se přesvědčíte i z fotografií.

 

-red, mp-

 

{gallery}susice/2016/02_unor/sd/{/gallery}