udalosti

Auto spadlo ze zvedáku, zabilo muže

Ani rychlá akce záchranky a hasičů nepomohla mladému muži ze Železnorudska, který v dílně opravoval auto, umístěnél na zvedáku. Auto se  ze zařízení uvolnilo, spadlo na muže, ten následkům svých zranění podlehl. Hasiči musetli  vůz stabilizovat a pomocí vaků jej zvedat, aby se dostali k  bezvládnému tělu. Jakmile to bylo možné, zahájii hasiči zahájili resuscitaci, pokračovali v ní sepolu se záchrannou a horskou službou, které se na místo dostavily. Bohužel bezvýsledně – 29letý muž následkům svých zranění podlehl. Do nemocnice   záchranáři převezli 25letou ženu, která byla svědkyní neštěstí a utrpěla šok.

V případu byla nařízena soudní pitva, cizí zavinění bylo vyloučeno.

 

 

Fyzické napadení

Sdělení podezření z přečinů ublížení na zdraví, poškození cizí věci a výtržnictví převzal ve zkráceném přípravném řízení čtyřicetiletý muž ze Sušice. Případ fyzického napadení a poškození vozidla prověřovali policisté na obvodním oddělení v Sušici.

8. ledna podezřelý  v Sušici na ulici T. G. Masaryka po desáté hodině dopoledne fyzicky napadl řidiče vozidla, kterému způsobil zranění. Poškozený muž byl ošetřen u lékaře, v důsledku zranění omezen na běžném způsobu života. Násilník se vybil i na jeho autě – na Fordu Transit vznikla  škoda 21 500 Kč.

 

-red, p cr-

 

 

 

 

 

 

 

 

{jcomments off}

Vaše reakce, připomínky, komentáře, náměty a podněty k daným tématům můžete redakci zasílat na: info@sumava.eu