Vstupenky na vystoupení kanadského dívčího sboru

Sušický dětský sbor přivítá sboristky z Kanady

 

lv

 

Od 5. do 7. března je hostem v Sušici v rámci turné po Evropě dívčí sbor LES VOIX BORÉALES z Kanady. Tento poměrně mladý sbor byl založen v roce 1998 v Quebecku a zpívají v něm děvčata od 8 do17 let.

 

lv

 

Děvčata z Kanady najdou zázemí v rodinách svých nových přátel ze Sušice a před tím, než si společně zazpívají ve Smetanově sále budou mít možnost vzájemně poznat naše šumavské zpěváky.

Kanadský dívčí sbor spolupracuje se symfonickým orchestrem v Montrealu a koncertoval např. v amfiteátru z Lanaudiere , Place des Arts v Montrealu či v Carnegie Hall. Jezdí každoročně na hudební tábory a v poslední době navštívil USA, Francii, Švýcarsko, Španělsko, Finsko, Rusko, Čínu…

 

Jejich dvoutýdenní březnové turné začalo v Chorvatsku a pokračuje přes Slovinsko a Rakousko k nám.  Po třídenní zastávce v Sušici zamíří do Nového Jičína, turné zakončí v Bratislavě, odkud se vrátí zpět za „velkou louži“.

 

lv2

 

Přijměte tedy všichni srdečné pozvání na společný koncert SDS a Les Voix Boréales z Kanady v neděli 6. března v 17 hodin ve Smetanově sále, kde budete mít možnost si tyto světoběžnice poslechnout a načerpat trochu pozitivní energie, kterou tak důvěrně známe z vystoupení zpěváků našich.

Vstupenky budou v prodeji půl hodiny před koncertem v předsálí Smetanova sálu.

-hpt-

 kanadanky plakat

 

 

 

 

{jcomments off}

Vaše reakce, připomínky, komentáře, náměty a podněty k daným tématům můžete redakci zasílat na: info@sumava.eu