Policie hledá sprejera a svědky nehody

Zničené fasády objektů v Kolinci

Policie hledá  svědky řádění sprejerů –  minulý týden zažili kolinečtí nepříjemné překvapení.  V noci z 3. na 4. března neznámý pachatel v Kolinci postříkal sprejem tělocvičnu u školy, kiosek, pokladnu na koupališti, sloup elektrického vedení a jeho pozornosti neunikly ani  kontejnery. Odhadovaná škoda přesahuje dvacet tisíc korun.

Policie zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci a žádá přípdné svědky o pomoc. Pokud by kdokoliv mohl podat informace o protiprávním jednání osob/y k uvedené události, může kontaktovat policisty na obvodním oddělení v Kolinci na tel  974 334 871,  nebo prostřednictvím e-mailu: kt.oop.kolinec@pcr.cz.

 

 

Svědek napsal vzkaz na poškozené auto

Podruhé žádá policie  veřejnost o spolupráci v případě prošetřování dopravní nehody, při níž viník poškodil zaparkované auto a ujel. Možná právě vy jste byli svědky události, kdy v noci z 5. na 6. března  v Klatovech v ul. U Pošty  narazil do zaparkovaného auta dosud neznámý řidič a  z místa nehody ujel. 

Policisté hledají i svědka dopravní nehody, který na poškozené vozidlo značky Peugeot 508 umístil vzkaz, kdy nehodu pravděpodobně viděl – ale neuvedl žádný kontakt.

     Policisté žádají i případné další svědky  o poskytnutí informací na tel. 974 334 251 nebo 974 334 250, případně na e-mail: kt.di.podatelna@pcr.cz.

 

– red, p cr –

{jcomments off}