Modré Velikonoce

Že Velikonoce jsou už za dveřmi a  je třeba  intenzivně se na ně připravovat,  to je jasné  nejen maminkám a babičkám, které plánují nákupy na tradiční velikonoční dobroty, ale i dětem z “pampeliškové” družiny  v modré škole.

 

modre velikonoce 3

 

Spolu se svými vychovatelkami  připravily děti  i letos bohatý Velikonoční jarmark, který měl velký úspěch. Nebyl “jen” modrý, ale hrál doslova všemi barvami.  Kupujícím vykouzlily krásné výrobky úsměv na tváři a mnohá domácnost bude letos  ozdobena právě některým z výrobků dětí.

 

modre velikonoce 7

 

Naše školní družina Pampeliška pořádala i letos tradiční Velikonoční jarmark, který hrál opravdu všemi barvami, hlavně červenou. Prodej probíhal (opět tradičně) v hale naší školy a kupující měli na výběr ze zboží keramického, proutěného, svícínky, ozdoby, samozřejmě nechyběli zajíčci, květiny, srdíčka, slepičky… Úspěch měly i šperky a perníčky od dětí ze Střediska volného času,“ komentuje letošní jarmark vychovatelka Mirka Pokorná.

 

 

Rychle mizející výrobky byly nevyřčenou pochvalou (opravdu byly hodně podařené!) pro jejich autory.

 

modre velikonoce 4

Ráda bych poděkovala těm, kteří si i letos ozdobí Velikonoce výrobky od nás. Peníze, které jsme jarmarečním prodejem získali, použijeme na nákupy materiálů, i těch netradičních, abychom brzy zase mohli překvapit něčím novým,“ děkuje Mirka Pokorná všem, kteří letos Velikonoční jarmark na ZŠ Lerchova nevynechali.

 

-red, mp-

 

{gallery}susice/2016/03_brezen/sd_jarmark/{/gallery}

 

{jcomments off}