Sušice nezaváhala a vede tabulku

Zápas pravdy mělo na programu 18. kolo krajského přeboru. Sušice se utkala se svým sousedem v tabulce – Přešticemi o první místo v tabulce.

 

Sušičtí nezačali před početnou diváckou kulisou nejlépe a soupeř zahrozil z několika šancí, naštěstí bez gólové tečky. A tak přišel čas na odvetu. V 18. minutě po brejku zastaveném nedovoleně přeštickou obranou se po rozehrávce Kalného dostal k míči Skála, který přesnou trefou k tyči poslal sušické do vedení. O pár minut později to už bylo 2:0, když si po rohu srazil přeštický stoper míč do vlastní sítě. Třetí trefu přidal Vrhel v 31. minutě.

Do poločasu se už skóre neměnilo. Ve druhé půli vsadili sušičtí na opatrnější hru s dobrou obranou, přesto se v 77. minutě radovali hosté. Naštěstí se jejich očekávaný tlak nekonal a když po nádherné samostatné akci vstřelil Skála svou druhou branku v zápase, mohlo se začít s oslavami.

 

TJ SUŠICE A – PŘEŠTICE A 4:1 (3:0)

 

Branky: 18. a 86. Skála Jan, 23. Uzlík (vlastní), 31. Vrhel Miroslav – 77. Pavlík Jan.

Rozhodčí: Lhoták Luděk – Černý Tomáš, Šálková Helena. ŽK 3:0

Diváků 220 .

 

Další těžší soupeř čeká na sušické hráče už v příštím kole, v neděli 3. dubna se od 16.00 střetnou s ve Svéradicích s hráči tamního FK Svéradice.

 

 

Do jarní části soutěže vstoupili už i hráči sušické rezervy, kteří se k prvnímu zápasu 14. kola okresního přeboru vyrazili do Velkého Boru.

Vstup do utkání se jim vydařil a po úvodních 10. minutách už Sušice vedla 2:0 po trefách Němce a Žežulky. Domácí ale postupně převzali iniciativu a posléze ovládli hru a zápas otočili i díky dvěma trefám bývalého sušického hráče Ladislava Klimenta na konečných 4:2.

 

S. VELKÝ BOR – TJ SUŠICE B 4:2 (1:2)

 

Branky: 40. Kliment Ladislav, 53. Bouše Eduard, 66. Kliment Ladislav, 87. Němec Jan – 5. Žežulka Václav, 9. Chmelík Petr

Rozhodčí: Lojík Václav, bez karet.

Diváků 50.

 

 

 

(doc)

{jcomments off}