vrtulnik

Letecký transport zraněné řidičky

Vloupání do dílny

KAŠPERSKOHORSKO – O víkendu odnesl neznámý pachatel z objektu různé nářadí. 

       Na obvodním oddělení v Kašperských Horách přijali policisté oznámení o vloupání do objektu. V době od 18. do 21. března letošního roku neznámý pachatel vnikl v obci na Kašperskohorsku do objektu dílny. Pachatel uvnitř prostory prohledal a odcizil různé elektrické nářadí, ruční hydraulický vozík, ruční náčiní a další věci. Výše škody je předmětem dalšího prověřování.

 

 

Za sprejerství může jít do vězení na rok

SUŠICKO / Dlouhá Ves -policisté na obvodním oddělení v Sušici přijali několik oznámení o řádění pachatele, který v noci z 27. na 28. března letošního roku postříkal červenou sprejovou barvou omítku u dvou domů, dva elektrické rozvaděče, ve třech případech dveře do garáže, část na plechové konstrukce, kontejner, dvě dopravní značky, skleněnou výplň výlohy a informační tabuli.

 

Předem odhadnutá škoda činí 150 tisíc korun. Policie zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Podle trestního zákoníku, kdo poškodí cizí věc tím, že ji postříká, pomaluje či popíše barvou nebo jinou látkou, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.

 

 

Zraněnou řidičku  transportoval vrtulník do nemocnice

vrtulnik

 


ŽIHOBCE / DRAŽOVICE
–  Ve středu 30. března v 13:10 hodin jela řidička, 45letá žena z Plzně, s vozem Ford Fiesta po komunikaci číslo III/17124 ve směru Žihobec na Dražovice. Žena za přehlednou mírnou levotočivou zatáčkou z dosud nezjištěných příčin narazila do stromu vpravo mimo komunikaci.

Řidička po dopravní nehodě nebyla schopna provést dechovou zkoušku, zraněná byla letecky transportována do nemocnice v Plzni, kde se podrobila odběru krve. Škoda na vozidle byla odhadnuta na deset tisíc korun.

 

 

 

Pád balíků z přívěsu

SOBĚŠICE–  dva balíky se senem spadly z traktoru na projíždějící auto

Ve středu 30. března v 14:05 hodin převážel 40letý řidič z obce na Horažďovicku , balíky sena traktorem s přívěsem. V obci Soběšice, při jízdě po rovném úseku, se  dva balíky se senem z přívěsu uvolnily a spadly na levou stranu v době, kdy v protisměru přijíždělo vozidlo tovární značky VW Passat, které do balíků narazilo přední částí.

Řidička z osobního vozidla utrpěla zranění. Dechovými zkouškami bylo vyloučeno užití alkoholu u obou řidičů. Odhadnutá škoda na vozidle VW Passat činí 100 000 Kč.

 

-red,p cr-

{jcomments off}