Ohlédnutí za Klobásobraním

Klobásobraní 2016

Skončil první ročník akce, která se konala ve spolupráci České asociace životního prostředí a Šumavouse.

 

 

Jaký byl ten první ročník, kolik lidí si tuto akci našlo a kdo byl vítězem Klobásobraní, na to nám odpověděla Martina Langová, manažerka asociace. 

 

 

 

 

Klobásobraní začalo v sobotu ráno v devět hodin, lidé začali přicházet teprve po desáté hodině. Celkem přišlo kolem sedmdesáti lidí, což nás mile překvapilo. Vzhledem k tomu, že to byla naše první akce takového formátu, jsme velice spokojeni. Pro příští rok máme připraveno mnoho vylepšení. Chtěla bych poděkovat za podněty, které jsme od všech návštěvníků dostali.

 

 

Soutěže se zúčastnilo celkem 5 druhů klobásek od dvou výrobců. První a druhé místo obsadily Malokarpatské delikatesy a třetí místo obsadil pan Martin Lang. Překvapivě jsme museli ohodnotit i koláčky, které jsme dostali jako dar, protože hodnotící neplánovaně přiřadili i koláčkům velké množství tolárků a to se muselo ocenit. Nechybělo málo a naše heslo: “Klobása je nejlepší zákusek” vzalo za své. Atmosféra vládla úžasná, všichni byli pozitivně naladěni. Do příštího ročníku máme přislíbeno více druhů klobásek, hudbu a jiná překvapení.

 

 

Děkuji všem účastníkům, spoluorganizátorům i lidem, kteří stáli v pozadí a podpořili nás!

Manažerka ČASŽP Bc. Martina Langová  

 

 

 

{gallery}vimperk/2016/04_duben/klobasa/{/gallery} 

 

 

 

 

 

   {jcomments off}