V derby zvítězila Sušice

Po neuspokojivých výsledcích z předchozích kol čekalo na fotbalisty sušického áčka ve 21. kole krajského přeboru derby se Startem Luby jako další příležitost na reparát.

Do zápasu vstoupili tím nejlepším možným způsobem, už v první minutě Skála mírně „líznul“ hlavou míč a Sušice vedla. Soupeř, prezentující se už tradičně tvrdou hrou, se dočkal vyrovnání z penalty když ve 34. minutě po několika chybách sušické obrany zatáhl za záchrannou brzdu Vrhel.

Tvrdá hra se lubským nevyplatila na začátku druhé půle, kdy byl po druhé žluté kartě odeslán pod sprchy domácí hráč Nešpor. Na změnu poměru sil na hřišti zareagovali sušičtí zvýšením obrátek a v 60. minutě, po minele domácího gólmana, do prázdné branky skóroval Varga.

Domácí se ještě pokusili v několika šancích srovnat, ale tentokrát jim to sušičtí neumožnili a tak si po zásluze odvezli z derby domů plný počet bodů.

 

START LUBY – TJ SUŠICE 1:2 (1:1)

          

Branky: 34. Pivoňka Marek (PK) – 2. Skála Jan, 60. Varga Imrich

Rozhodčí: Křen Jiří – Lhoták Luděk, Jílek Aleš. ŽK 2:2 ; ČK 1.0 (53 Nešpor po 2 ŽK)

Diváků 150.

 

Stejného soupeře jako áčku, přisoudil los i hráčům sušické rezervy v 17. kole okresního přeboru. Ve vyrovnaném utkání ani jeden z týmů nedokázal proměnit žádnou z několika málo šancí a tak přišly na řadu penalty. Soupeř z Lub proměnil všech 5 kopů a tak si odváží ze Sušice dva body.

 

TJ SUŠICE B – START LUBY B 0:0 (0:0) PK 4:5

 

Rozhodčí: Pena Miroslav, ŽK 1:2.

50 diváků.

 

Těžký soupeř čekal na třetí sušický tým, do Sušice přijel Sokol Kvasetice, aktuálně na druhém místě tabulky IV. třídy. Kvasetičtí nezaváhali a ze Sušice si odváží tři body za výhru 2:1.

 

TJ SUŠICE C – SOKOL KVASETICE 1:2 (0:2)

          

Branky: 33. Macháček Jaroslav (vl.), 65. Konečný David – 21. Maršík Zdeněk

Rozhodčí: Lojík Václav, ŽK 1:1 .

40 diváků.

 

 

(doc)