Poodhalená premiéra – Schody porušují zákaz

Poodhalená premiéra 

SCHODY porušují zákaz udělený už v devítiletce…

 

schody snih general 18

 

schody snih general 50

Kuriózní poznámka v žákovské knížce “Přes přísný zákaz dotýká se sněhu” poznamenala celý život poctivce, ale smolaře, Edy… Alespoň on si tak vysvětluje své životní štrapáce, které ho od milované ženy odvedly  až za mříže. Ale ani po návratu to nemá jednoduché.

 

schody snih general 11

 

Břitký humor, který do hry vnesl autor Antonín Procházka, sušičtí  herci  doplňují  osobitými výrazovými prostředky a nezaměnitelnou  atmosférou.

 

schody snih general 51

 

Bláznivá situační komedie o obyvatelích jednoho starého domu, do jejichž života zasahuje celá řada postav zvenčí, jistě pobaví každého diváka. Najdete se v šarmantní paní domácí Editě? Nebo v roztomile zmatené Nině? Budete si chvílemi připadat jako v jiném světě společně s Edou? Okouzlí Vás záletný trianglista Erik? Nebo se ztotožníte s pracovně zapálenou Ester?

 

Ať už se najdete v některé z postav nebo Vás pobaví všechny dohromady, užijte si komedi, která  není současnému světu vzdálená…

Režie: Zuzana Navrátilová

Hrají: Martin Janouch, Irena Homolková, Marie Kratochvílová, Radek Nakládal, Jiřina Poláková, Vladimír Dobšovič, Pavel Vinický, Miroslav Hošek, Zuzana Navrátilová

 

Ještě nemáte vstupenku na premiéru? Neváhejte a rezervujte si, sál se rychle  plní a kdo by chtěl přijít o  sólo na triangl???

 

>>>REZERVACE ZDE<<<

schody premiera 19.5. anonce

>>>REZERVACE ZDE<<<

 

 

Poodhalená premiéra dostává podobu  při zkouškách – podívejte se sami, že o skutečné odhalování nouze nebude !

-as-

{jcomments off}

{gallery}susice/2016/05_kveten/schody_generalka/{/gallery}