Sušice si upevnila první místo

Po sobotním zakolísání Přeštic, které pouze remizovaly, čekal na fotbalisty áčka úkol, pokusit se upevnit své první místo v tabulce krajského přeboru v zápase se Sokolem Lhota. Zápas nezačal dobře, už v 9. minutě se zranil kapitán domácích Martin Kalný. Navíc se ve 23. minutě trefil hostující Strejček.

Sušičtí odpověděli bleskově, už za minutu se probudil domácí kanonýr Vrhel. Sušický tým předváděl kvalitní výkon, k další Vrhelově trefě se přidali ještě Skrbek a Skála. To v konečném součtu znamenalo přesvědčivou výhru domácích borců.

 

TJ SUŠICE – TJ SOKOL LHOTA 4:1 (2:1)

 

Branky: 24.,53. Vrhel Miroslav, 68. Skrbek Ondřej, 75. Skála Jan – 23. Strejček Matěj.

Rozhodčí: Pálek Ondřej – Šiška Pavel, Petrželka František, ŽK 1:2.

Diváků 150.

 

V následujícím 26. kole čeká na Sušici soupeř ze spodních pater tabulky, FC Dynamo Horšovský Týn. Zápas se hraje v sobotu 21. května od 15.00 v Horšovském Týně.

 

Sušická rezerva v současné době zaznamenává lepší výsledky na hřištích soupeřů než doma. Výjimkou nebyl ani zápas 21. kola okresního přeboru na hřišti Kašperských Hor. Sušičtí rychle napravili zaváhání z úvodu zápasu už v 5. minutě srovnal Klíma. Gól do šatny pak přidal Petr Chmelík. Závěrečná trefa Klímy z konce zápasu jen podtrhla solidní výkon sušické rezervy.

 

TJ KAŠPERSKÉ HORY – TJ SUŠICE B 1:3 (1:2)

 

Branky: 2. Rejšek David – 5.,87. Klíma Tomáš, 46. Chmelík Petr.

Rozhodčí: Stach Vladislav, ŽK 4:4.

Diváků 80.

 

 

(doc)