Jedenáct branek sušických střelců

Celkem 11 gólů nastříleli o tomto víkendu střelci sušických týmů a to ještě sušická rezerva tentokrát vyšla gólově naprázdno.

 

O nejlepší výsledek se postarali hráči áčka v zápase 26. kola krajského přeboru v Horšovském Týně. Soupeř tentokrát nepředvedl vůbec nic a tak měli sušičtí kanonýři velmi snadnou práci. Hattrickem se blýskl Vrhel, další dvě trefy zaznamenal Varga a střeleckou listinu doplnil jednou trefou Skála.

 

FC DYNAMO H.TÝN – TJ SUŠICE 0:6 (0:3)

 

Branky: 31. Skála Jan, 40. a 60. Varga Imrich, 60.,65. a 82. Vrhel Miroslav

Rozhodčí: Burda Miloš – Štökl Jiří, Plzák Martin, ŽK 0:2.

Diváků 30.

 

Šance na snadný bodový zisk se nabízí týmu A i v příštím kole, kdy v neděli 29. května od 17.00 na sušickém stadionu nastoupí proti fotbalistům poslední Zruče.

 

Na rozdíl od úspěšného áčka se nedařilo hráčům sušické rezervy, kteří v domácím zápase 22. kola okresního přeboru přivítali Běšiny. Poměrně malá úspěšnost domácích zápasů se opět potvrdila a sušičtí prohráli nejtěsnějším rozdílem.

 

TJ SUŠICE B – S. BĚŠINY 0:1 (0:0)

 

Branky: 70. Milfort David

Rozhodčí: Bína Roman, hráno bez karet.

Diváků 50.

 

První jarní výhru zaznamenali v jarní části hráči Sušice C v zápase se sousedem v tabulce – Soběšicemi a odlepili se tím ze dna tabulky.

 

TJ SOBĚŠICE – TJ SUŠICE C 2:5 (2:3)

 

Branky: 20. Vaněk Jaromír, 37. Kadaně Čeněk – 2. Žežulka Václav, 24. Mottl Petr, 33. Matkovčík Zdeněk, 60. Kadlec Josef, 86. Mottl Radek

Rozhodčí Panušková Aneta, ŽK 1:0.  

Diváků 40.

 

 

 

(doc)