Hrající asistent trenéra rozhodl zápas

Šťastnou ruku měl v předposledním kole Krajského přeboru trenér Sušice Jan Staněk, když poslal v 59. minutě na hřiště svého hrajícího asistenta Pavla Hrubce.

Zápas s rezervou Rokycan se od počátku nevyvíjel pro domácí příznivě. I přes počáteční šance skóroval jako první soupeř. Domácí sice stačili ještě do poločasu vyrovnat, když se prosadil kanonýr Vrhel po perfektní přihrávce Vargy.

Do druhé půle vstoupili sušičtí, vědomi si důležitosti zápasu, opět nervózně a tak soupeř trestal a v 51. minutě se opět ujal vedení. Proto přišel onen v úvodu zmíněný trenérský zásah. Hrubec prokázal své zkušenosti , v 67. minutě si naskočil na centr Vrhela a srovnal. Další chvíle tohoto sušického matadora přišla v 91. minutě. Po centru zbořil vše, co mu stálo ve vápně v cestě a opět hlavou přinesl sušickým cenné vítězství.

 

SUŠICE – ROKYCANY B 3:2 (1:1)

 

Branky: 30.Vrhel Miroslav, 67. a 91. Hrubec Pavel – 7. Kořínek Jakub, 51. Tobrman Václav.

Rozhodčí: Mazanec Marek, Pálek Ondřej, König Michal ŽK 0:1.

Diváků 130.

 

Tímto zápasem se sušičtí rozloučili s domácími diváky, poslední dějství tohoto dramatu, na jehož konci může být při zisku dvou bodů titul krajského přeborníka, se odehraje v sobotu 18. června od 17.00 v Mýtě.

 

 

Debaklem skončilo utkání sušické rezervy s TJ Měcholupy. Sušičtí nepředvedli skoro nic a svému soupeři podlehli hokejovým rozdílem.

 

TJ MĚCHOLUPY – TJ SUŠICE B 7:0 (2:0)

 

Branky: 6. a 58.Maršálek David, 16.,50, 69. a 77. Bečka Stanislav,78. Brož Jan

Rozhodčí: Petličarovský Ivan, ŽK 2.

Diváků 150.

 

Nedařilo se ani sušickým „celtics“, kteří sice v utkání s Myslívem až do poslední chvíle sahali po bodu, ale nakonec se stejně radoval soupeř.

 

SOKOL MYSLÍV – TJ SUŠICE C 3:2 (2:0)

 

Branky: 22. Vavřička Dominik, 36. Sládek Jan, 80. Strolený Václav – 48. Kasík Jan, 90. Blažek Lukáš

Rozhodčí: Mácal Roman, ŽK 2:3.

Diváků 40.

 

 

(doc)