Přišel do cizího domu a usnul v pokojíčku

Jen si tak trochu zdřímnout

Mladý muž přišel do cizího domu a usnul v posteli

HORAŽĎOVICE – policisté na obvodním oddělení v Horažďovicích přijali v neděli 19. června oznámení o vniknutí do domu. V Horažďovicích před šestou hodinou ranní muž neoprávněně vnikl do domu, kde v dětském pokoji ulehl do postele a usnul. Poškození oznámili na policii, že v jejich domě se nachází cizí muž a hlídka vyjela na místo. Policisté v domě zajistili devatenáctiletého mladíka z obce na Horažďovicku, který se podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil více než 1,50 promile alkoholu.

Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu porušování domovní svobody a případ dále prověřuje.

 

 

Krátká kariéra „modela“

SUŠICE – podnapilý muž poškodil zaparkované vozidlo a pózoval přitom kamarádům při focení. 

Policisté na obvodním oddělení v Sušici přijali oznámení o poškození vozidla. V sobotu 25. června v Sušici, v ulici T. G. Masaryka, před dvacátou hodinou muž v rozběhu skočil na přední kapotu zaparkovaného vozidla zn. Lancia Beta 1800 Cupe. Následně si lehl na bok a počal kamarádům pózovat při focení, kdy přední kapotu promáčkl a způsobil škodu ve výši 27 tisíc korun.

Pětadvacetiletý muž z Horažďovicka se podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil 2,21 promile alkoholu.

 

 

Nedovolené pěstování konopí

KLATOVSKO – o víkendu policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování při domovní prohlídce zajistili zařízení, které svým charakterem a složením odpovídá podobnému, které se užívá k pěstování konopí a z něhož se následně vyrábí omamná látka. Podezřelý osmačtyřicetiletý muž z Rokycanska v rodinném domě na Horažďovicku v půdním prostoru mohl nedovoleně pěstovat pro vlastní potřebu několik desítek rostlin konopí. Policisté zajistili rostlinnou sušinu, která bude zaslána k odbornému zkoumání a  zařízení.

Policie zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu nedovolené pěstování rostlin obsahujících omamnou nebo psychotropní látku a případ dále prověřuje.

– p cr, red-

{jcomments off}