15 let spolu

Čtvrtek 30. června se nesl ve znamení oslav nejen začátku prázdnin (nebo školního roku, podle toho, kdo co slaví raději), ale také  oslav výročí, jehož význam  zasahuje do životů nás všech.

 

ch330

 

Oblastní charita Sušice  slavila v tento den již 15. výročí svého působení na Sušicku.
Sociální služby a péče,kterou svým klientům poskytuje, rozhodně není samozřejmostí a  pracovníci Charity dávají do svého poslání opravdu  kus sebe sama. Potvrzují to jejich klienti i rodiny, s nimiž spolupracují.  Marie Hrečínová Prodanová, ředitelka sušické oblastní pobočky Charity, takovou chválu slyší ráda a ráda ji předává svým zaměstnancům.

 

Včerejší odpoledne na Santosu patřilo jim všem – klientům, pracovníkům, spolupracovníkům, hostům… Slavilo se jak se patří, nechyběl ani nádherný dort a Boží požehnání, hudba, zábava pro malé i velké…

 

ch260

 

Všem pracovníkům  oblastní charity Sušice  za jejich práci poděkovali i starostové obcí v nichž charita působí,  my přidávme ještě vyjádření obdivu a vděčnosti za nasazení a obětavost s nimiž svou práci vykonávají.  Do dalších let přejeme hodně spokojených  klientů, nadšených pracovníků a vstřícných  podmínek pro jejich práci.

-red-

Foto: Jan KUBITA

 

{gallery}susice/2016/07_cervenec/charita_30.6.2016/{/gallery}