kemp

Dva mladíci se utopili v kempu u Annína

NOČNÍ KOUPEL SKONČILA TRAGÉDIÍ

3. 8. – 09.40 hod.

AKTUALIZOVÁNO / upřesněno:

Jednalo se o dva mladíky z Teplicka ve věku 23 a 25 let, třiadvacetiletý muž se začal topit, starší  ho chtěl zachránit a skočil do vody za ním .

Na místě zasahovalo kromě záchranářů a policie také několik jednotek hasičů:

“Zásah prováděla profesionální jednotka ze Sušice, dobrovolné jednotky ze Sušice, Dlouhé Vsi, Hartmanic a Kunratic. Propátrávali jsme vodní hladinu a dno a souběžně s tím jsme odčerpávali vodu pro snížení hladiny. Po zhruba tři čtvrtě hodině se nám podařilo těla najít,” informoval řídící důstojník hasičů Aleš Bucifal. 

——————————–

3. 8.  – 07:00 hod.
Zdroj: http://klatovsky.denik.cz/zpravy_region/dva-mladi-lide-utonuli-v-prirodnim-koupalisti-20160803.html

kemp

Dva zmařené mladé lidské životy – taková je tragická bilance včerejší události, kdy ve večerních hodinách byli hasiči, záchranáři, letecká ZZS i policisté přivoláni  do annínského kempu k tzv. “Ledvince” (koupališti), v níž měli pod hladinou zmizet dva mladíci.

 

Podle prvních informací, které získala redakce v nočních hodinách 2. 8., hasiči začali okamžitě s prohlednáváním koupaliště a jeho vypouštěním. Podezření  se bohužel potvrdilo a hasiči z vody vytáhli dva muže, které se pokoušeli oživovat. Bohužel marně. Přivolaný lékař konstatoval u obou smrt.

 

Podle zatím dostupných  informací redakce se mělo jednat o mladé muže ve věku 20-25 let, příčina a okolnosti  tragédie jsou v šetření Policie ČR.

ilustrační foto koupaliště: www.kempannin.cz

-red-

 

{jcomments off}