Ve voze v potoce zemřel 27letý řidič

Aktualizováno – mrtvý ve voze byl 27letý řidič

V neděli 14. srpna 2016 odpoledne jel sedmadvacetiletý muž z Domažlicka s vozidlem tovární značky Škoda Felicia po silnici II. třídy č. 185 ve směru od obce Balkovy na obec Slatina.

   Při projíždění pravotočivé zatáčky vjel s vozidlem na pravou krajnici a následně vyjel vpravo mimo komunikaci, pokračoval v jízdě po louce a sjel do potoka Poleňka, kde se vozidlo potopilo po horní část dveří.

    Krátce po šestnácté hodině projíždějící cyklisté oznámili na tísňovou linku, že vozidlo se nachází v potoce Poleňka.

    Po příjezdu Hasičského záchranného sboru z Klatov na místo dopravní nehody, bylo uvnitř vozidla nalezeno tělo muže, které bylo vyproštěno a po provedené resuscitaci byla následně lékařkou konstatována smrt a byla nařízena soudní pitva.

Případ převzala služba kriminální policie vyšetřování a policisté zjišťují příčinu i okolnosti dopravní nehody. Zda se jednalo o nešťastnou náhodu nebo o sebevraždu, je předmětem dalšího prověřování.

Na vozidle byla odhadnuta škoda ve výši 15 000 korun a na směrovém sloupku škoda ve výši 1 000 korun. Policisté po provedené prohlídce poškozeného vozidla zadrželi osvědčení o registraci vozidla.

 

———————————————————–

U Klatov skončilo auto v potoce, uvnitř byla mrtvola

 

auto v potoce
Dopravní nehodu s tragickým koncem vyšetřují policisté na Klatovsku. Neštěstí nahlásil kolemjdoucí svědek, který vůz v potoce v neděli odpoledne nalezl. Příčiny a okolnosti nehody zatím zůstávají nejasné.

 

„Ze strany náhodného svědka bylo policii oznámeno, že se mezi obcemi Balkovy a Slatina na Klatovsku nachází havarované vozidlo, ve kterém bylo nalezeno tělo bez známek života,“ sdělila Právu tisková mluvčí krajské policie Hana Kroftová.

 

Kdy se nehoda stala, a z jakého důvodu auto skončilo v potoce, zatím není jasné. Na místo ihned vyjeli kriminalisté, které se snaží dopravní nehodu objasnit.

 

Zdroj: novinky.cz/krimi, ilustrační foto pd.cz

{jcomments off}