Krutá prohra na úvod divize

Nešťastně vstoupili do nového divizního ročníku fotbalisté sušického áčka v prvním domácím zápase s Ostrovem. Sušičtí vstoupil do zápasu ve slepené sestavě, kdy stále ještě chybí 5 hráčů základní sestavy a po deseti minutách prohrávali. Následně ve 29. minutě rozhodčí Průcha posoudil velmi prapodivně kontakt Skrbka s protihráčem jako faul a poslal domácího stopera do sprch. I přes oslabení se domácí nevzdali a Vrhel po krásné individuální akci ve 43. minutě srovnal.

Ani ve druhé půli se domácí nevzdali a soupeře zatlačili, bohužel všechny šance vyšly naprázdno a tak soupeř trestal a v 63. minutě se z ojedinělého útoku ujal opět vedení. Šance sušických pokračovaly. V závěru utkání dvěma útoky do už otevřené sušické obrany soupeř upravil skóre do konečné podoby, která byla pro sušické fotbalisty až příliš krutá.

 

TJ SUŠICE : FK OSTROV           1:4 (1:1)

 

 

Branky: 43. Vrhel – 3. Novotný , 64. a 92. Diviš , 87. Klaus

Rozhodčí: Průcha Miroslav – Němec Václav, Novotný Miroslav. 

ŽK : 1:2 , ČK :  1:0(29.Skrbek)    

Diváků: 250  

 

Další zápas čeká na sušické fotbalisty v neděli 21. srpna od 17.00 na hřišti pražského Motoletu.

 

Start do soutěžní sezony mají za sebou už hráči sušické rezervy, v předehrávce 12. kola se utkali venku s družstvem Malého Boru se kterým minulou sezonu ukončili. Tento zápas bohužel i díky chybám v obraně sušickým nevyšel a domácí zvítězili 3:2.

 

TJ SOKOL MALÝ BOR : TJ SUŠICE B    3:2 ( 2:1 )

 

Branky: 15. Polena , 37. Jára , 68. Kocum – 5. Vítovec , 70. Farták 

Rozhodčí:   Marek Pavel, Pena Miroslav, Panušková Aneta ; ŽK 1:1

Diváků: 80

 

 

 

(doc)