1743 dnů na táboře

Ne, opravdu se nejedná o překlep. Neuvěřitelných 1743 dnů – právě tolik času strávili členové skautského střediska Vydří stopa na letošních táborech.

Téměř 120 dětí a 30 dospělých zažilo o letošních prázdninách chvíle odvahy i dobrodružství na celkem šesti táborech.

tabor1

A i letos byl pro všechny účastníky připraven pestrý program. Chlapci z oddílu Vládci vzduchu podnikli cestu časem a účastnili se řecko-perských válek, děvčata z oddílu Duha zase zkoumala tajemství starého Egypta. Hned tři oddíly – hartmanické Gabrety a společný tábor sušické Studánky a Stopařů se nechaly při svém prázdninovém dobrodružství inspirovat Hvězdnou branou a jejich SG týmy prozkoumávaly cizí planety. Hlavňovičtí Poutníci zažili na svém táboře nefalšovaný vojenský výcvik, zatímco Medvědi z Kašperských Hor se ponořili do studia Starých pověstí českých.

tabor2

Teď už jsou všechny táborové zážitky minulostí a nám nezbývá než poděkovat všem vedoucím, kteří zadarmo a mnohdy i za cenu vlastní dovolené vymýšleli program a starali se o to, aby vše proběhlo v pořádku. A nemalý dík patří i rodičům, za to, že svěřili své ratolesti do naší péče.

 

tabor3

Tábory už sice skončily , ale skautský život běží dál a začíná nový skautský rok. A pokud by měl někdo z čtenářů zájem, může nás na naší skautské cestě sledovat prostřednictvím webu www.vydristopa.cz nebo na našem Facebookovém profilu.

{gallery}susice/2016/09_zari/tabory vyber/{/gallery}

-doc-

Foto: Gabrety – Hanka Baborová, Petra Divišová; Vládci vzduchu – Míla Marek; Poutníci – Petr Havlíček; Duha – Jana Koppová;, Studánka a Stopaři – Čeněk Šebesta, Míla Marek; Medvědi – Lucie Jírová