Surově napadli a pořezali muže

Na letošní poslední prázdninový den nebude vzpomínat rád

 

Dva surovci ze Sušice napadli a zranili muže – od středečního večera (31. 8.) řeší policisté rvačku na terase restaurace v sušické Nádražní ulici. Třicetiletý Sušičan tam fyzicky napadl o čtyři roky staršího muže, na něhož pak zaútočil i třiačtyřicetiletý místní muž. Napadený musel vyhledat lékařskou péči, v útoku figurovala zbraň…

 

Na obvodním oddělení v Sušici přijali policisté ve středu 31. srpna letošního roku oznámení o fyzickém napadení. V Sušici v ulici Nádražní, po jednadvacáté hodině, třicetiletý místní muž na terase restaurace fyzicky napadl o čtyři roky staršího muže. K útočníkovi se přidal další, třiačtyřicetiletý místní muž, který držel v ruce nůž a vyhrožoval napadenému újmou na zdraví. Nůž  pak předal prvnímu z útočníků a  do napadeného se pustil pětstmi.

Nejstarší útočník chtěl vrátit nůž, ale druhý muž jej odtáhl z místa útoku. Poškozený zjistil, že má řezné rány na těle a další zranění, a byl převezen k lékařskému ošetření do zdravotnického zařízení v Sušici. Na místo útoku se dostavili strážníci městské policie a policisté z obvodního oddělení. Muži se podrobili dechovým zkouškám a u třicetiletého a třiačtyřicetiletého muže bylo naměřeno přes jedno promile alkoholu.

Podezřelý muž byl zadržen a umístěn do policejní cely.

 

Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů nebezpečné vyhrožování, výtržnictví a ublížení na zdraví.

-p cr, red-

 

 


Zdroj: http://klatovsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/dva-surovci-ze-susice-mlatili-muze-a-poranili-ho-nozem-20160904.html