Fotbalový víkend Šumavanu Vimperk

sobota 10.září 2016

I. A třída, skupina A muži

FK Meteor Tábor – Šumavan Vimperk 4:3 (1:2)

Góly: 10. Štumfol, 54. a 75. Lorenc, 89. Pípal – 31. Pankratz, 38. Vondrášek, 86. Čech.

 

 

Trenér Michal Uhlík:

Do Tábora jsme jeli neprohrát, což se nám nepodařilo a dostáváme se naprosto zbytečně do sestupového pásma. Hřiště bylo menších rozměrů a domácí hráli převážně dlouhé nakopávané míče, na což jsou asi v jejich domácích podmínkách zvyklí. My jsme se snažili hrát fotbal, ale to moc na malém hřišti v Táboře nešlo. I tak jsme ale první poločas vyhráli 2:1 a byli jsme lepší. Druhý poločas ale začali lépe domácí a výsledek otočili na 3:2. My jsme ale nesložili zbraně a dále bojovali a odměnou nám byl vyrovnávací gól na 3:3, který dal Čech v 86. minutě. Bohužel jsme ale ještě stačili dostat gól na 4:3 a neodvezli jsme si ani bod, což doteď nechápu. Musím vyzdvihnout bojovnost celého týmu, všech 10 hráčů, kromě jednoho. Ondra Málek, pro mě zcela nepochopitelně, celý druhý poločas odchodil. Je to pro mě velké zklamání. V dalším zápase hrajeme doma s Chýnovem a nutně už musíme vyhrát. Postavíme hráče, kteří nechají na hřišti duši a budou ochotní za Vimperk bojovat. Jinak to prostě nejde.

 

Sestava:Formánek, Vachta, Ketzer, Sedláček, Uhlík, Čech, Hrubý, Vondrášek, Pankratz (87. Bláha), Málek, Samohejl (76. Šimandl).

 

 


 

 

neděle 11.září 2016

 

I.A dorostu – sk.B

Slavoj Volyně – Šumavan Vimperk 4-3 (2-2)

Góly:Tomáš Le , Vojtěch Šimandl ,Michal Uhlík

 

Trenér Jiří Formánek:

Dnešní zápas jsme začali velmi ospale a domácí v 8 minutě vedli 2-0. Do poločasu se nám povedlo vyrovnat a to ješte několik naši šancí gólem neskončilo.Navic těsně pred poločasem poslal rozhodčí domácí do 10.

 

Vstup do druhé půlky se nám povedl o něco lépe , ale naší aktivitu zastavila penalta , kterou domácí proměnili a když nám po brejku dali na 4-2 bylo o utkání rozhodnuto . Nám se povedlo jen snížit s penalty na 4-3. O naši prohře rozhodl velmi špatný až profesorský začátek , nespravně nařízená penalta a neproměňování našich šanci..

 

 


 

 

neděle 11. září 2016

KRAJSKÝ PŘEBOR STARŠÍ A MLADŠÍ PŘÍPRAVKA

turnaj Vimperk

 

TJ Šumavan Vimperk – FK Junior Strakonice starší 28:6, mladší 9:18

TJ Šumavan Vimperk – TJ Jiskra Třeboň starší 22:4, mladší 8:11

 

 


 

 

OKRESNÍ PŘEBOR STARŠÍ PŘÍPRAVKA “B”

 

TJ Tatran Volary – TJ Šumavan Vimperk B 4:10