Sušický bezbodový víkend

Ani jednomu ze sušických mužstev se nepodařilo v tomto fotbalovém víkendu dosáhnout na body.

 

Neutěšená série áčka pokračovala už šestým kolem, tentokrát na hřišti Dobříše. Sušickým opět vyšel vstup do utkání, kdy setrvalou střeleckou formu potvrdil svou další brankou Vrhel.

Radost netrvala dlouho, už za 11. minut domácí tým srovnal Maryškou. Krátce po zahájení druhé půle se do sušické sítě trefil exligový Filip Dort a osud sušických zpečetil v 65. minutě svou druhou trefou Maryška.

 

MFK DOBŘÍŠ : TJ SUŠICE A   3:1 ( 1:1)

 

Branky: 18. Maryška Štěpán, 48. Dort Filip, 65. Maryška Štěpán – 7. Vrhel Miroslav.

Rozhodčí: Babka Ondřej – Hrkal Václav, Matoušek Lukáš, hráno bez karet.

Diváků 200.

 

Další dějství divize se odehraje v neděli 25. září od 16.30, do Sušice přijede sedmý tým tabulky Aritma Praha.

 

Ve čtvrtém kole okresního přeboru přivítala sušická rezerva na svém výsostném území první celek tabulky Sokol Vrhaveč. Hosté věrni své roli favorita se do domácího týmu zakousli a do poločasu už vedli o dva góly. Další gól přidali krátce po zahájení druhé půle a o výsledku zápasu bylo prakticky rozhodnuto, jemnou korekci výsledku provedl v závěru zápasu svým gólem Blažek.

 

TJ SUŠICE B : SOKOL VRHAVEČ   1:3 (0:2)

 

Branky: 85. Blažek Lukáš – 16. Reitmajer Petr, 20. Skřivánek Jan, 55. Krýsl Alois

Rozhodčí: Staněk Luděk, ŽK 2:6. 

Diváků 80.

 

Sušičtí „celtics“ zdá se, dobře sledovali vystoupení svých slavnějších jmenovců v úterním zápase Ligy mistrů. Stejně jako oni sedmkrát inkasovali, na rozdíl od skotského celku však zaznamenali alespoň jednu trefu do soupeřovy sítě, jejím autorem byl Kratejl. Role Barcelony se v tomto zápase s chutí ujali fotbalisté vedoucích Kvasetic.

 

SOKOL KVASETICE : TJ SUŠICE C 7:1 ( 4:0)

 

Branky: 9. Bouzek Petr, 15. Vojta Lukáš, 20. Vojta Lukáš, 29. Ballý Pavel, 65. Ballý Pavel, 71. Ballý Pavel, 73. Bouzek Petr – 47. Kratejl Petr.

Rozhodčí: Lojík Václav, ŽK 2:2. 

Diváků 20.

 

 

 

(doc)