Vyhledávala muže na seznamkách pak je okradla

Tahle povedená “opuštěná” žena má pěkně dlouhý  seznam trestných činů. Potrestal ji soud v Táboře, zadrželi ji klatovští policisté ve spolupráci s kolegy z Otrokovic.

 

Od komisaře ze služby kriminální policie a vyšetřování z oddělení hospodářské kriminality převzala dvaačtyřicetiletá žena z Českých Budějovic usnesení o zahájení trestního stíhání z přečinu zpronevěra, krádež a z pokračujícího přečinu krádež.

 

     Žena si počátkem srpna 2015 v obci Horská Kvilda jako zaměstnanec přisvojila tržbu, která jí byla svěřena zaměstnavatelem. Peníze žena použila pro vlastní potřebu a jednalo se celkem o 76 565 korun.

 

     V září 2015 žena telefonicky kontaktovala pětašedesátiletého muže z Varnsdorfu, jenž ženě poskytl ubytování. V průběhu měsíce října v bytě poškozeného vzala finanční hotovost a platební kartu peněžního ústavu, jejíž pomocí postupně vybírala peníze a způsobila škodu přesahující 47 tisíc korun.  

 

     Prostřednictvím seznamovacího portálu poznala žena sedmapadesátiletého muže z Pardubic, který ji v druhé polovině měsíce prosince 2015 poskytl ubytování v bytě. Žena byt opustila 27. prosince a muž zjistil, že jej okradla, kdy též vzala peníze a platební kartu a vybrala přes dva tisíce korun.

 

     Pomocí dalšího seznamovacího portálu na internetu se seznámila s osmačtyřicetiletým mužem, který pobýval v obci na Plánicku, kam byla pozvána. Počátkem měsíce června letošního roku poškozená rodina zjistila, že se žena zmocnila finanční hotovosti. Škoda přesahuje 12 tisíc korun.

 

    V obci Nečín dne 12. prosince 2015 si žena v domě přisvojila prsten a v Dobříši z vozidla vzala registrační značky, doklady poškozených a svetr.

 

     V Praze se chtěla žena dostat lstí do bytu poškozené seniorky, které telefonovala s vymyšlenou legendou, byla pozvána a odcizila tablet v hodnotě 2 400 Kč.

 

     Počátkem března 2016 v Mladé Boleslavi v bytě devětapadesátiletého muž vzala finanční hotovost přesahující deset tisíc korun.

 

     Koncem měsíce března 2016 v části Praha 9 v rodinném domě odcizila seniorce zlaté šperky.

 

     Žena byla za trestný čin krádež v posledních třech letech odsouzena podle rozsudku Okresního soudu v Táboře. Policistům z oddělení hospodářské kriminality v Klatovech ve spolupráci s policisty na Otrokovicku se podařilo ženu zadržet a je umístěna ve vazební věznici.

 

– p cr-

{jcomments off}