11.kolo mistrovský turnaj Strakonice

11.kolo mistrovský turnaj Strakonice 9.12.2017

 

HC Vimperk A – HC Strakonice A 17:0 ( 7:0 , 5:0 , 5:0)

HC Vimperk A – HC Střelci JH A 2:11 (1:2 ,1:5 , 0:4)

 

sestava: Jeřábek , Vinš , Sedláček , Novotný , Drabeš , Švík , Bělová.

 

HC Vimperk B – HC Strakonice B 25:2 (5:1 , 9:1 , 11:0)

HC Vimperk B – HC Střelci JH B 3:3 (0:2 , 2:0 , 1:1)

 

sestava: Hořínková , Karvan , Pelech , Machovec , Hořínek , Kryštof , Voldřichová.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Po pátečním zápase na celé hřiště jsme brzo v so ráno odjeli k předposlednímu mistráku na celé hřiště. Ač značně oslabeni , kdy z různých důvodů chyběli 4 hráči jsme odehráli výborné zápasy . Dobře nás doplnili děti z 09 a do pole musel i brankář Roman Kryštof. První zápas proti domácím hodnotit nebudu , poněvadž zápas se odehrál proti mladším hráčům ,když 08 odjeli na mistrák s mladšími žáky. Od začátku bylo o výsledku jasno a bohužel místo dodržování pokynů si každý chtěl dát gol a moc pohledný to nebylo . Za pochvalu stojí snaha a bojovnost domácích , vytáhnout se proti starším. V druhém zápase jsme nastoupili proti velmi dobře technicky a silově vybavenému soupeři. V zápase už byla malinko vidět únava , ale soupeř byl silově úplně jinde a vyhrál zaslouženě. Jsem moc rád , že hráči nic nevypustili a odbojovali zápas do konce. Hráče chválím za výbornou bojovnost . V nabitém programu , když jsme na ledě skoro každý den jsem únavu čekal , ale bojovností jsme ji nedali moc najevo. Chválím moc od brankáře po posledního hráče klobouk dolů za výkony pátek , sobota!!!!!!!! Na druhé straně zápas s domácími byl stejný jako na A straně. Jasný výsledek a nic moc výkon tyto zápasy moc v lásce trenéři nemáme. V druhém zápase už to byl výborný zápas s hokejovým výsledkem , kdy jsme vyrovnali v závěru utkání.

 

I na B straně byli hráči moc pochváleni za práci , kterou odvedli při obou i pátečním zápase. Jen tak dál !!!!!! Závěrem díky za výborné doplnění od 3.tříd. Příští týden odehrajem poslední mistrovský turnaj na malé hřiště v neděli v Soběslavi.

 

 

Přátelské utkání celé hřiště pátek 8.12.2017

 

HC Vimperk – HC Slavoj CK 6:4 (1:1,2:3,3:0) nájezdy 5:3

sestava: Jeřábek,Kryštof,Machovec,Vinš,Vondrášek,Karvan,Pelech, Sedláček,Drabeš,Novotný,Švík,Bělová.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Druhý z celkem 4 přátelských záapsů na celé jsme odehráli v pátek na domácím ledě. Zápas byl z naší strany podstatně lepší než minulý. Bylo vidět lepší bruslení a snaha o kombinaci. Byl to zodpovědný výkon od gólmana po posledního hráče. Za mě byla velká pochvala za bruslení a snahu přenést prvky z tréninku do zápasu. Byl to od všech pěkně odmakaný zápas a i přesto , že jsme nebyli komplet hráli jsme dobře.