Pohotovost sušické nemocnice

pohotovost

Lékařská pohotovostní služba (LPS) bude letos fungovat jako  v roce 2017

Nemocnice Sušice:

Lékařská pohotovostní služba (LPS) bude v sušické nemocnici pro rok 2018 fungovat ve stejném rozsahu jako je tomu v minulém roce. A to jak pro dětské, tak i pro dospělé pacienty. Pro přesnost – lékaři, kteří sloužící LPS zajišťují primární ošetření nezávažných stavů.

 

Pro děti je například od 7 hodin do 15.00 otevřena ambulance dětského lékaře, na ní pak bude navazovat LSPP. Podobná je situace na interním oddělení. Pro děti už ale kvůli nedostatku lékařů  nebudou fungovat akutní lůžka. V případě nutnosti hospitalizace je nutné obrátit se na okolní zdravotnická zařízení.

 

O pacienty v sušické  nemocnici se tak lékaři postarají 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. V případě úrazů, které si budou žádat ošetření chirurga, pacienta převeze vozidlo rychlé záchranné služby do klatovské nemocnice.

 

LPS pro dospělé funguje:


ve všední dny – od 16.00 – 7.00 hod.,
sobota, neděle, svátky – nepřetržitě.
V sobotu a neděli jsou pacienti ošetření v ambulanci, která je hned vedle recepce, mimo tuto dobu je ošetření poskytováno na interním lůžkovém oddělení v pohotovostním režimu.

 

 

LPS pro děti funguje:

ve všední dny – od 15:00 – 7:00 hod

sobota, neděle, svátky – nepřetržitě.

V sobotu a neděli jsou pacienti ošetření v ambulanci, která je v provozu k tomuto účelu. Ambulance bude v provozu na dětském oddělení .

 

-tz ns-

{jcomments off}