vins

7.mistrovský zápas Linz

7.mistrovský zápas Linz

 

Black Wings Linz – HC Vimperk 1 : 5 ( 0:1 , 1:2 , 0:2)

 

sestava : Jeřábek , Kryštof , Novotný , Huřík , Košnař , Bělová , Vinš , Vondrášek , Machovec , Dvořák , Sedláček , Pelech , Bušek M. , Karvan , Švík.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: K dalšímu mistrovskému zápasu jsme zajížděli do rakouského Linze. Z důvodu nemoci neodcestoval F. Drabeš a zápas nedohrál kvůli zranění nohy ani T. Vondrášek což pro nás úzký kádr není nic příjemného. Potěšil mě výsledek ,který , ale není vůbec důležitý . Budu hodnotit hru a nasazení . Poslední tři zápasy nejsem vůbec spokojen ani s jedním. Celý týden jsou tréninky na výborné úrovni jak nasazením tak bruslením , bohužel přijde zápas a vše je jinak nedokážeme přenést nic do zápasu , dnešní výkon byl pro mě hodně špatný totálně bez pohybu a bruslení .

 

Čeká nás posledních 5 zápasů včetně domácího Jarního poháru a budem doufat , že se vše ještě obrátí k lepšímu. Na jednu stranu neřeším výsledky a i chápu děti , že jsou jako počasí , ale mrzí mě , že se nedokáže přenést nic z tréninku do zápasu . V pondělí nás čeká zápas v Milevsku.