Sušice: domovní prohlídka usvědčila prodejce pervitinu

Policisté po domovní prohlídce muže obvinili 

pervitin

 

SUŠICE – Ve čtvrtek 9. května  policisté zadrželi muže, který předával pervitin dalším osobám. 

 

Policisté z oddělení obecné kriminality zjistili, že podezřelý muž na Sušicku provádí distribuci pervitinu. Muž opakovaně prodával dalším osobám zatím přesně nezjištěné množství pervitinu.

 

Soud vydal příkaz k provedení domovní prohlídky v bytě nacházejícím se v Sušici, kterou policisté realizovali.

 

Podezřelý třiatřicetiletý muž ze Sušicka byl zadržen, k prodeji pervitinu se doznal a po provedení neodkladných úkonů byl propuštěn.

 

Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a případ dále prověřuje.  

 

 

—————

další krimi zprávy:

SUŠICE – pod vlivem, bez řidičáku a přesto za volantem, boural…

S vozidlem značky Jeep Cherokee jel po Sušici v sobotu 11. května letošního roku, čtyřicet minut po sedmnácté hodině,  muž po ulici Pravdova ve směru od ulice Lerchova. U křižovatky s ulici Jeronýmova nezvládl odbočovací manévr a narazil do oplocení u domu. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Odhadnutá hmotná škoda činí na oplocení i vozidle celkem 11 tisíc korun.

Řidičem byl čtyřiadvacetiletý muž z obce u Sušice, který se podrobil se dechové zkoušce, který prokázala 0,83 a opakovaně 0,78 promile alkoholu.

Policisté navíc zjistili, že muž má platnou blokaci řidičského oprávnění.

 

 

SUŠICE – kradlo se hned ve dvou restauracích

Policisté na obvodním oddělení v Sušici přijali o víkendu dvě oznámení o krádežích věcí ve dvou restauračních zařízeních.

První krádež byla zjištěna v sobotu 11. května před druhou hodinou v noci. Neznámý pachatel odcizil poškozené peněženku, kterou ponechala volně odloženou na stole. Žena měla v peněžence dvě platební karty.

V neděli 12. května v zahradní restauraci krátce po půlnoci podezřelý muž odcizil volně odloženou pánskou bundu, ve které měl poškozený peněženku s osobními doklady a platební kartu peněžního ústavu. Podezřelý dvaašedesátiletý muž z obce u Sušice byl krátce po krádeži zadržen.

Policie v obou případech zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

 

 

– tz p cr-

{jcomments off}