vins

6. a 7. mistrovský zápas

6.mistrovský zápas 19.10.2019 ZS Vimperk

HC Vimperk – HC Meteor Třemošná 6:6 ( 3:0 , 2:4 , 1:2 )

sestava: Jeřábek, Kryštof, Drabeš, Novotný, Bělová, Žampachová, Velek, Vinš, Vondrášek, Švík, Krejsa, Karvan, Vincík, Sedláček.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Dnes krátce a stručně ….Ztracený body jasně vyhraný zápas, kdy jsme nakonec byli vůbec rádi za remízu. Na můj vkus moc branek a tak dobře rozehraný zápas skoro ztratit je hřích. Bohužel jsme ve věku, že musíte dělat něco navíc a to se neděje, proto si myslím , že ztrácíme proti soupeřům. 

 

 

7.mistrovský zápas 20.10.2019 ZS Klatovy

 

HC Klatovy – HC Vimperk 4:4 ( 2:1 , 1:2 , 1:1 )

sestava: Kryštof, Jeřábek, Drabeš, Novotný, Bělová, Žampachová, Velek, Vinš, Švík, Krejsa, Karvan, Vincík, Sedláček.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Po sobotním zápase doma s Třemošnou jsme odcestovali hned druhý den do Klatov. Tam nás čekal domácí tým. Na zápas jsme odcestovali pouze s 11 hráči do pole. Zápas to byl těžký od samého začátku. Věděl jsem již dle soupisky, že tým je složen hlavně z hráčů ročníku 07, kteří byli hodně urostlý a silový. Naši hráči se ale nezalekli a celý zápas odmakali na 100 %. K zápasu jsme přistoupili odpovědně a ze začátku soupeře k ničemu nepustili. Začínáme pomalu sbírat body, ale pořád v některých situacích bohužel platíme nováčkovskou daň z minulého roku. Týmu moc věřím, protože na trénincích pracujeme ukázkově. Chválím všechny, co do Klatov odcestovali od brankářů po posledního hráče. Teď nás čeká v sobotu doma zápas s Rokycany a v pondělí ve svátek přivítáme Soběslav. 

 

{jcomments off}