Hokejový turnaj ročníků 2012 a 2013

A tým 2012

V sobotu nás čekal turnaj ročníků 2012 a 2013 ve Strakonicích. Turnaje se kromě nás účastnily ještě týmy HC Strakonice, Rytíři Kladno, Slavoj Český Krumlov a HC Tábor. Celý turnaj se hrál na dvě třetiny po 15 min a po každém zápase 3 nájezdy z každého mužstva. K prvnímu zápasu jsme nastoupili proti domácímu celku HC Strakonice, který již známe z několika přátelských utkaní a tak jsme věděli, že nás čeká lehčí soupeř. Po celou dobu zápasu jsme měli herní převahu a v pohodovém tempu si došli pro výhru 23:2 po dvouch třetinách a nájezdy jsme ovládli 2:0.

vins st

 

HC Vimperk : HC Strakonice – 23:2

Góly: Líbal 6, Jeřábek 5, Lašák 3, Sedlecká 3, Pravda 2, Maurenc 2, Illek 1, Mádl 1

 

Honzík v bráně neměl až tolik práce a zasáhl 11 zákroky a vychytal všechny 3 nájezdy. Po lehčím začátku nás čekal soupeř s velkým jménem a to Rytíři Kladno, o kterém jsme nevěděli, jak přesně hraje a jen z doslechu tušili, že to nebude snadný soupeř. Však tam také tam vyrostl a hokej se naučil Jarda Jágr. Zápas jsme nakonec zvládli lépe hlavně po bruslařské stránce a hodně mi připomínal, zápas před 14 dny s Táborem. Utkaní jsme vyhráli 10:4 a nájezdy 2:1, takže po dvouch odehraných zápasech jsme měli 2 výhry a nemohli jsme si přát lepší vstup do turnaje.

 

HC Vimperk : HC Rytíři Kladno – 10:4

Góly: Jeřábek 4, Maurenc 2, Lašák 1, Sedlecká 1, Líbal 1, Illek 1

 

Honzík v bráně skvěle zachytal a 16 zákroky pomohl vymazat střelce Kladna Do třetího utkaní jsme nastoupili proti týmu Slavoj Česky Krumlov. Po lehkém začátku jsme vedli rychle 5:1 pak přisel nějaký útlum, soupeř nás pozlobil a první třetina skončila 7:6. Druhá třetina už byla opatrnější, soupeř zabral a zahráli jsme smírné 3:3. Nájezdy jsme ovládli 2:0 a další výhru v turnaji.

 

HC Vimperk : HC Slavoj Český Krumlov – 10:9

Góly: Jeřábek 4, Maurenc 3, Pravda 1, Sedlecká 1, Illek 1

 

Honzík svými 17 zásahy pomohl porazit houževnatého soupeře. Jako poslední nás čekal soupeř z Tábora. Šlo o 1. místo v turnaji. Na týmu se podepsala již únava po celodenním zápolení a také notná dávka smůly, která se nám doposud úspěšně vyhýbala, do brány tak padla téměř každá soupeřova střela. Zápas jsme prohráli po třetinách 8:1 a 9:1 a nájezdy jsme vyhráli 2:1. Po této porážce jsme obsadili celkové 2.misto v turnaji.

 

HC Vimperk : HC Tábor – 2:17

Na závěr jako hodnocení našeho týmu bych chtěl kluky a Šárku pochválit za super nasazení a výborné bruslení, kde právě díky tomu se nám podařilo skončit na 2. místě. Vůbec bych něvěšel hlavy dolů a naopak koukal pozitivně. Tréninky nám ukazují, že jdeme správným směrem a v tomto musíme dále pokračovat. 

{jcomments off}