Dotazník ke státní správě

rekonstruk


Dotazník ke státní správě

 

 

       Jedním z témat, kterým se věnujeme, je reforma státní správy. Sbíráme nyní podněty, které zohledníme, až budeme za reformu lobbovat u politiků.

 

       Vyplněním dotazníku (do 23. 2. 2022, zabere vám cca 10 min.) nám pomůžete zmapovat, v čem státní správa nezvládá naplňovat svou roli. 

 

statni

 

 

Síť k ochraně demokracie a monitorovací zprávy

 

 

       Podněty jsou sbírány a vyhodnocovány naším projektem Síť k ochraně demokracie. Ta ve spolupráci s experty vyhodnocuje, jak se daří naší demokracii. Informuje o tom své členy (jednotlivce a organizace), občanskou společnost a média. V případě porušení Ústavy je ve spolupráci se členy Sítě připravena udělat všechno pro to, aby hrozby pro demokracii odvrátili. Kromě toho se prostřednictvím Sítě členové navzájem informují o tom, jaká témata v souvislosti s demokracií vnímají jako podstatná a navrhují výzvy k akci. V Síť k ochraně demokracie pravidelně vydává průběžný monitoring trendů, který v oblastech klíčových pro fungování demokracie v ČR shrnuje hlavní trendy a poukazuje na potřebné systémové změny. Nejnovější zprávu najdete na tomto webu.

 

 

Předem děkujeme za pomoc s vyplněním dotazníku.

 

 

Zuzana Pozlovská
Koordinátorka zapojení veřejnosti

 

 


{jcomments off}