Škrtněte si, prosím: na vrchol…

 

Škrtněte si, prosím: na vrchol…

 

 

     V květnovém pokračování oblíbené talkshow Radka Nakládala se z jeviště sušického kina odpoutáme a budeme stoupat až na vrcholy, nejen hor.

 

     S hosty Zikmundem Schwarzkopfem a Klárou Kolouchovou si bude moderátor povídat o tom, jaké starosti i radosti provázely a provázejí jejich cesty vzhůru.

 

     Vstupenky dostanete v předprodeji na www.kinosusice.cz 

 

 


 

 

maličkosti o hostech:

 

     Zikmund Síga Schwarzkopf, zakladatel značky HIGH POINT – v roce 1990 zakládá v Sušici rodinnou firmu Sport Schwarzkopf s.r.o. a tím přetavuje své letité zkušenosti v oblasti outdoorových aktivit do značky High Point, dnes známé po celém světě. Miluje horské prostředí, za kterým se vydává do všech oblastí světa a své zážitky a zkušenosti dále předává veřejnosti formou vlastních článků a filmových průvodců.

 

     Klára Kolouchová – je první Češkou v historii, která zdolala tři nejvyšší hory na Zemi. Po výstupu na Mount Everest v roce 2007, stanula v roce 2019 na vrcholech hned dvou osmitisícovek – posvátné Kanchenjungy a nedlouho poté i na okouzlující a nemilosrdné druhé nejvyšší hoře světa K2. Nad zájmy a profesemi, které na životní cestě absolvuje, vítězí hory… Proč?

 

a

 

Andrea Staňková

 

 


{jcomments off}