ROUVY Velká cena Vimperka MTB XCO

 

ROUVY Velká cena Vimperka MTB XCO

 

 

       Vimperský ROUVY Specialized MTB Team pořádá v neděli 18. září finálový závod Šumavského poháru MTB 2022. Závod je vypsán pro všechny věkové kategorie od nejmenších dětí až po elitní kategorie dospělých. Dětské kategorie startují v 9:30 závodem nejmladších dětí do 7 let. Tratě pro dětské kategorie jsou připraveny tak aby si je mohli vyzkoušet všichni zájemci o cyklistiku. Pro všechny dětské a žákovské kategorie máme připraveny hodnotné ceny.

 

       Odpolední program je pak věnován elitním kategoriím. Pro elitní kategorie mužů, žen, juniorů a juniorek je závod zařazen v mezinárodním kalendáři UCI, jako závod kategorie C2. Pro nejlepší muže, ženy juniory a juniorky jsou vypsány finanční prémie o celkové výši 55 000 Kč !!!

 

       Závodní okruh a zázemí závodu je situováno do sportovního areálu Vodník ve Vimperku. Na startu se objeví česká MTB špička v čele s olympioniky Ondřejem Cinkem a Jitkou Čábelickou. Domácí oddíl ROUVY Specialized MTB Team budou v elitních kategoriích reprezentovat naši úspěšní závodníci Jan Sáska, Jaromír Skála a Zuzana Šafářová. Takže se určitě máme na co těšit. Přijďte užít sportovní neděli, ať již jako závodník nebo fanoušek. Občerstvení na místě zajištěno. Těšíme se na vás.

      

ROUVY SPECIALIZED CYCLING TEAM

 

poster-VCV-22-small

 

ROUVYVelkaCenaVimperkaMTBXCO-2022-v5-page-001

ROUVYVelkaCenaVimperkaMTBXCO-2022-v5-page-002

ROUVYVelkaCenaVimperkaMTBXCO-2022-v5-page-003

ROUVYVelkaCenaVimperkaMTBXCO-2022-v5-page-004

 

 



{jcomments off}