apk

Asistent prevence kriminality II

apk
Projekt Asistent prevence kriminality II, realizovaný odborem prevence kriminality Ministerstva vnitra v rámci „Programu prevence kriminality a extremismu – Úsvit“ se  rozběhl. Vimperk byl vybrán do pokračování individuálního projektu s nímž už má zkušenosti.

 

Na dvě nová pracovní místa  vyhlásilo město Vimperk výběrové řízení. Do 24. ledna se mohli hlásit zájemci o  tuto pozici. Rada města na jednání 20. ledna schválila výběrovou komisi, která bude došlé přihlášky vyhodnocovat. V komisi jsou zástupci samosprávy a městského úřadu, Ministerstva vnitra, Policie ČR, městské policie a Úřadu práce.

Výběrová komise zasedne příští týden ve středu 29. ledna. Doporučí dva nejvhodnější kandidáty, případně jejich náhradníky.

 -as-

 ———————————————————————————————————————————————————————–

Program prevence kriminality a extremismu – Úsvit“ – cílem celého programu je zvyšování bezpečí v sociálně vyloučených lokalitách a jejich okolí, eliminace sociálně rizikových jevů, prevence útoků páchaných s extremistickým motivem a podpora nerepresivních metod práce Policie ČR i obecní policie.

 

akcesumava